Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Onze klanten vertellen

Yarrah heeft al vele honden, katten en baasjes blij gemaakt met haar biologische producten. Minder jeuk, actiever, glanzende vacht… Lees hier alle verhalen.

Honden

Hadden we dat maar eerder geweten

Wij hebben een Glen of Imaal terriër van 4 jaar onze Breandan. Vanaf zijn pup tijd heeft Breandan al periodiek maag en darmklachten. Klachten gepaard gaande met hevige buikpijn, diarree en braken. De klachten manifesteerden zich steevast om de 21 dagen. Werkelijk alles geprobeerd: vers vlees, allerlei hypoallergene brokken, medicijnen en probiotica; alles in overleg met de dierenarts. Niets van dit alles sorteerde ook maar enige verbetering. Acht weken geleden zijn wij op eigen initiatief begonnen met Yarrah Dog Bio Vegetarische brokken. Meteen vanaf de start met de brokken is Breandan niet ziek meer geweest. Hij eet de brokken graag en zijn vacht glanst als een spiegel. Ook de vegetarische Hondenkoekjes en Vega paté worden met smaak gegeten. Hadden we dat maar eerder geweten. Het had Breandan heel wat ellende bespaard. Wij zijn dan ook erg happy met Yarrah.

– Johan Konings

Een actieve Terrier zonder darmklachten

Onze Australische ruwharige Jack Russell Sammy is een levendige actieve doerak (nu bijna 5 jaar) die elke dag een glimlach op onze lippen brengt. Maar wel met een gevoelig darmstelsel en gauw een nare lichaamsgeur. Na een speurtocht op Yarrah gestuit en met name de eerlijke voorlichting en filosofie sprak ons zeer aan. Binnen een maand had ze geen diaree meer en rook ze weer zoals het hoort. Wij combineren brokken sensitive met alu natvoer en ze is er gek op. Ja, we zijn tevreden klanten !!

– Albert Herfst

Diepblij met Yarrah

Gestart in 1996 met bijna 10jarige Newfoundlander Akja, daarna herplaatste Newf Fasco en teckel Lowdy, en nu onze inmiddels al weer 11 jarige, ook herplaatste, Homer zijn we sinds Akja diepblij met Yarrah. (Akja werd bijna 13, Fasco ruim dertien, teckel Lowdy ruim 15 en nu is Homer dus 11 (geb. 17.12.07).

– Magdalena Bolt

Merlin eet 100% bio

Onze Spaanse gasthond Merlin eet net als wijzelf 100% bio. #alas-rescueteam #yarrah.

– Annelijn

Super

Werkte lang als schaapherder. Je zult begrijpen dat mijn toen 3 borders collies het zware werk moesten doen. Elke dag op pad in regen, wind, sneeuw en zon. Hard werken voor ze. Ik merkte op een gegeven moment dat mijn honden langzaam aan in mindere conditie raakten. Veel krabben en hun vacht werd doffer. Maakte me zorgen om ze, moeten hard werken en zich fit voelen, zonder hen kan ik mijn werk niet doen, en vooral hebben we samen een speciale band, we zijn met elkaar verbonden ! Ik zat er erg mee, en ben allerlei voeren gaan proberen, ook in overleg met mijn dierenarts. Niets werkte naar mijn tevredenheid, vertelde het mijn zusje. Joh, je moet eens Yarrah gaan proberen zei ze , dat voer ik aan mijn stabijs, en die doen het super op dat voer. In die tijd was het nog op weinig plekken verkrijgbaar. Ben toen naar een reform winkel in Culemborg gegaan, en hen mijn verhaal verteld, zij verkochten überhaupt geen diervoeding. Ze wilden me graag helpen en hebben toen hun eerste hondenvoer bij Yarrah besteld. Ben het gaan voeren en zag na een week al lichte verbetering, hoopte voor mijn honden dat het door zou zetten, en voor mezelf ook natuurlijk. Na een maand ongeveer was het krabben afgelopen en kwamen ze beter in hun vacht te zitten. Ze werden ook gewoon fitter. Wat was ik blij ! Nu wist ik dat ze weer de koude winter door kwamen met hun warme dichte vachten, en zonder jeuk. Hun vachten begonnen weer te glimmen en deden hun werk weer met plezier. Veel mensen kwamen dagelijks langs om bij de kudde te kijken en vonden de werkende honden natuurlijk het mooist. Kreeg vaak complimentjes van mensen hoe mijn honden eruit zagen, en hun vachten zo spiegelden. Ik dacht dan: je moest eens weten. Mensen vroegen me ook soms om raad over de gezondheid van hun hond. want ja hij zal er wel verstand van hebben. Vertelde dan mijn verhaal . Noemde dan het voer welk ik voerde. Verwees ze dan naar de reformwinkel waar ik het bestelde. Met 3 werkende borders collies heb je wel wat kilootjes voer nodig dus kwam regelmatig bij mijn reformwinkel. Ze vertelde me dat er af en toe mensen naar de zaak kwamen om te informeren naar Yarrah en zelfs bestelden. Ik wist wel beter. Het ging lopen bij haar en ik zag dat zij zelfs een Yarrah hoekje had ingericht, kattenvoer kwam er later ook bij. Dit is nu jaren geleden, en zie het nu gelukkig, hier in Culemborg althans zelfs op voorraad in de dierenwinkel. En zo hoort het !!!!

– Peter Brosky

Schitterende vacht door Yarrah

Ik ben erg blij met Yarrah-voeding voor honden. Onze kleine teckel is nu negen maanden oud en ziet er erg mooi uit. Een schitterend mooie vacht. Ze is gezond en energievol. Ik geef haar alleen Yarrah. Ze mag van mij niets anders hebben. Dat heb ik ook al met mijn vorige teckelhond gedaan. Yarrah is echt het beste van het beste.

– Yola de Baets

Swift blij met Valentijnspakket

Na het leuke nieuws dat Swift de gelukkige winnaar was van één van de Valentijn-pakketten van Yarrah, heb ik gevraagd of het mogelijk was dat het pakket zou bestaan uit vegetarische producten. Ik kan jullie vertellen, een doos vol met allemaal vega-lekkernijen! Ik wil jullie hiervoor hartelijk bedanken zo lief en Yarrah supertof dat jullie het pakket speciaal hebben aangepast.
 
Swift is er zo blij mee, niet te filmen, laat staan te fotograferen, hij ging als een dwaas erop af, zo blij. Dus namens Swift ook een hele dikke knuffel, wat zal hij hiervan genieten!
– Henny

Blij met Yarrah

We zijn super blij dat we Yarrah ontdekt hebben.
Onze hond Aisha, een petit basset griffon vendeen, kreeg in juni 2013 (toen 8 jaar) een vreselijk huidprobleem, verloor haar van haar buik, binnenkant poten, onder haar staart en billen, kreeg nare plekken. Naar de dierenarts gegaan. Er werd gedacht aan een voedselallergie. Komt veel voor dat een hond een allergie opbouwt tegen een rundereiwit dat in het voer zit.
Ze kreeg ultra allergeen voer via de dierenarts en prednison. Het leek beter te gaan. Andere medicatie omdat prednison langdurig erg slecht is. Helaas ging het niet helemaal over. Toen kreeg ze hypo allergeen voer met “kleiner eiwit”. Maar het werd niet echt beter. Om wanhopig van te worden.
Internet afgespeurd en op Yarrah gekomen. Maart 2016 op Yarrah vegetarische brokken overgestapt om echt geen rundereiwit te geven. Ging al beter, maar ze vond op enig moment de brokken niet zo lekker meer. In juni 2016 over gegaan op Yarrah Dog Bio Sensitive Kip & Rijst en als beloninkjes Yarrah Dog Bio Vega Multi Hondenkoekjes Zeewier & Spirulina. De vegabrokjes vindt ze als beloninkje wel lekker.
Sinds kort is haar huid weer mooi en haar haren zijn weer op de kale plekken gegroeid (en ze krijgt geen medicatie meer!).
De brokken vindt ze erg lekker. Zo blij met Yarrah. Hadden we het maar eerder ontdekt.

Joon glimt van gezondheid

Mijn Joon is een Yorkshire Terrier en dol op Yarrah. Ze is blij met de brokjes (small Breed voor kleine rassen), die ze gemengd met wat paté (met rund in alu) eet.
Joon is een prachtig, lief en actief hondje. Sociaal naar iedereen, ook kindertjes en poezen. De laatste begrijpen dat meestal niet, jammer genoeg. Elke dag maken we een wandeling van minstens een uur. Na afloop van de wandeling krijgt ze steevast een paar stukjes van de Yarrah chewsticks. En dat weet ze! Mocht ik dat eens vergeten bij thuiskomst, dan herinnert ze me er wel aan: dan voel ik als het ware haar ogen in mijn rug prikken. Elke avond is er tijd voor een borstelbeurt. Gelukkig vindt ze dat fijn en betekent dat een halfuurtje ontspanning voor ons allebei: op mijn schoot, op de bank. En na afloop zijn er dan altijd de “kamkoekjes”: de stukjes van de chewsticks.
De Mini Bites betekenen ook feest; die hebben we pas ontdekt. Al met al is Joon een heerlijk, gezond hondje. Ik gun haar het beste en we blijven fan van Yarrah!

Hond blinkt als een spiegel!

Wij eten plantaardig, we zijn dol op dieren, en we wilden graag een hond. Omdat we het erg moeilijk zouden vinden om dierlijk voeder voor ons huisdier te kopen en omdat we tegelijkertijd het allerbeste voor onze hond willen, bestudeerden we vooraf of het mogelijk zou kunnen zijn om ons hondje vegan op te voeden.
 
Al snel kwamen we uit bij Yarrah. Niet alleen bieden zij dierenvoeding aan van een superieure kwaliteit, dat ook nog eens biologisch is (ook één van onze voorwaarden), in hun gamma zit een volledig vegan hondenvoer!
 
Al sinds ze pup is krijgt ons hondje Yarrah, aangevuld met allerlei lekkers dat wij zelf maken. Wil je daar meer over lezen? Neem dan een kijkje op mijn blog: http://www.dezelfvoorzieningsbijbel.blogspot.be
 
Onze hond is een klein lief energiebommetje. Waar ze ook komt, iedereen die haar aait zegt steevast dat ze zo zacht is! Dat ze “blinkt als een spiegel”! Dan glimlachen wij trots, en stilletjes denken we dan: en dat voor een hond die plantaardig eet!

– Krol

Jip en Puck zijn helemaal blij

Ik heb mijn hondjes Jip en Puck verschillende soorten voer van Yarrah laten proeven. De harde brokken, het blikvoer, de graankoekjes en de staafjes. Mijn hondjes reageerde gelijk goed op het voer, vooral het natte voer was een feestje voor ze. Ook de ontlasting zag er een stuk beter uit. En een groot voordeel, bij ons op de hoek bij de Ekoplaza verkopen ze alles. Ik ben er helemaal blij mee en onze hondjes ook.

– Jolanda de Boer

Yarrah genomineerd Duurzaamste merk

Een klant van Yarrah heeft ons genomineerd voor Duurzaamste merk van Nederland. Haar motivatie: ‘Yarrah Bio Organic Petfood stelt ons in staat om niet alleen zelf biologisch te eten, maar ook onze huisdieren biologisch te voeden. Dat lijkt logisch, maar ik vermoed dat het beter kan dan het nu is. Ik ben er bovendien van overtuigd, geraakt dat veel beter voor de dieren is. Onze poezen hebben nooit nierproblemen gehad en komen zelden of nooit bij de dierenarts. Het gaat om heel veel huisdieren in Nederland!’

Lotte: geen last meer van allergische klachten

“Onze hond Lotte is geboren met een extreme voedselallergie. Ze leeft al 10 jaar op een dieet van gekookte rijst, sperziebonen en het afval van struisvogelbiefstuk. Tot wij in contact kwamen met Yarrah en een zak biologisch hondenvoer hebben geprobeerd. Daar reageert onze hond Lotte uitstekend op.Ze eet goed en heeft helemaal geen last van allergische reacties. Vanaf nu kan Lotte gezond oud worden met het biologische hondenvoer van Yarrah.”
– Hans & Jolanda Spaan

Vegetarisch = Super!

Wij zijn zelf sinds 2 jaar veganistisch, en onze hond heeft van jongs af aan (zoals ze dat dan noemen) last van mijt, daardoor staat hij bijna heel zijn leven lang op lam en rijst brokken, vega voedsel en de nodige dierenarts spullen.
Hij is nu ruim 12 en sinds 3 maanden krijgt hij Yarrah vegetarische brokken, en sinds deze week ook de koekjes, verder krijgt hij olie door zijn eten en zeewier( i.v.m. met zijn gebit, en aanvulling mineralen). Komkommer en tomaat en wat stukjes fruit.

Ik heb mijn hond in de 12 jaar nog nooit zo op zien knappen qua huid. Ik gebruik geen medicijnen meer en als ik hem was, doe ik dan met amounzeep of Keltisch zeezout water. En hij gaat er steeds beter uitzien. Hij plast wel meer inderdaad, maar dat is niet erg want zo reinigt hij al zijn organen, en ik heb niet een hond gekocht om binnen te zitten dus een rondje extra kan nooit kwaad.

Ik ben ZEER tevreden over deze producten. Ik zou aanraden voor de mensen met een hond en het geval mijt, of andere huid problemen deze brokken doen wonderen, geef er zeewier bij voor alle mineralen en sporenelementen, en wassen met zeewater (Keltisch zee zout, bevat ook alle mineralen zodat hij/zij ook van buiten schoon kan blijven).

Top brokken, bedankt Yarrah

Allergisch voor dierlijke eiwitten

Onze Duitse Pinscher is allergisch voor dierlijke eiwitten en eet sinds bijna twee jaar plantaardig, dit gaat heel goed. Sinds kort hebben wij Yarrah gevonden. Dit eet ze graag en het is ook plantaardig maar ook nog eens biologisch.
– Ronald

Siep Super Actief

Siep, een Rhodesian Ridgeback, is een enorm actieve hond met heel veel energie. Yarrah zorgt ervoor dat hij lekker actief kan zijn, zonder dat hij overmatig veel hoeft te eten.
– Rieky Komrij

Casper zeer, zeer tevreden…

“Onze Casper (3 jaar jonge Golden Retriever) is gek op uw droge voeding. Hij krijgt van ons de granenvrije korrels, kauwsticks en, sinds kort, de kippenworst. Vooral dat laatste is maar een heel kort leven beschoren. LOL. Wij kopen uw producten bij onze lokale biowinkel, Bioplanet, en zijn zeer, zeer tevreden.Net als Casper, trouwens. Het enige waar wij nog wat op zoek naar zijn is versterkende bio-drankjes voor hem. In ieder geval bedankt en keep up the good work!”

– Jan van Meenen

Simba vindt de eerste Yarrah kippennekken lekker

Simba is een kieskeurig hondje, met droge hondensnacks hoef ik niet aan te komen. Gelukkig komt Yarrah binnenkort met heerlijke biologische kippennekken. De eerste acceptatietest is geslaagd! Ze vindt de kippennekken zalig!
– Larissa

Jack blij met graanvrije alu-kuipjes

Onze Jack is 8 jaar en heeft een hele gevoelige maag en darmen en kan echt niet tegen graan of andere dingen die een hond van nature niet eet. Hij is dol op Yarrah ,net als andere hondjes, omdat het niet op dieren getest wordt. Vindt het erg lekker en gevarieerd en wij zijn er ook blij mee omdat Jack gezond blijft !
– Angelique

Jara en Kasey enthousiast!

“…Trouwens top voer: Yarrah. We kopen nu alleen nog maar Yarrah Kip voor kleine rassen! De hondjes vinden het lekker en ze doen het er geweldig op!”
– Marjan Besters

Jippie: groente! (en meer)

Soms hoor ik wel eens van die verhalen over honden of katten die verplicht vegetarisch moeten eten omdat hun baasjes dat nu eenmaal ook doen. Persoonlijk vind ik dat een beetje suf, maar ik weet bijna zeker dat mijn hond Roemer er weinig problemen mee zou hebben. Als ik een mandarijntje pel of als vriend in de keuken wortel of komkommer staat te snijden, is hij er als de kippen bij om te kijken of er iets te halen valt en als hij een kuipje paté mag kiezen, dan verkiest hij de vegetarische variant met rozebottel (rose hips) van Yarrah Bio.
Ook de vegetarische koekjes van Yarrah met zeewier en spirulina gaan erin als…nou ja: koek. Ook voor een lekker vleeshapje haalt Roemer zijn neus niet op. We hebben net iets nieuws ontdekt: de Chicken Snack for dogs van Yarrah: gedroogde kippennekken. Niets meer en niets minder: 100% biologisch vlees. En dat blijkt erg lekker te zijn, net als het andere lekkers van Yarrah. En wat de bazen dan weer belangrijk vinden: in de koekjes, de kipkluiven en het voer zitten geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen en alles is vrij van dierproeven.

Maar het aller-populairst hier in huis zijn de Chew Sticks met rundvlees. En dan vooral bij mij. In bijna elke tas heb ik wel een kauwstaafje zitten: reuze handig voor als ik Roemer tijdens een wandeling even af wil leiden. Voorheen stopte ik gewoon een zakje koekjes in mijn tas, maar die willen nog wel eens verkruimelen onder het gewicht van bibliotheekboeken, agenda’s, sleutels en andere tasvulling. En als zo’n zakje dan ook nog stukgaat, zit je met een tas vol kruimels. Daarom zijn de kauwstaafjes in folie ideaal: je scheurt de verpakking open, duwt het staafje er een stukje uit, scheurt een stukje af, gooit het in de lucht (als de hond kijkt natuurlijk, anders kan het een lange wandeling worden) en terwijl de hond het lekkers vangt, vouw je de verpakking weer dicht en doe je het kauwstaafje terug in je tas. Roemer weet héél goed dat ik lekkers van Yarrah in mijn tas heb zitten en dat zoete hondjes lekkers krijgen.

www.kimindepen.nl Kim Bergshoeff is eigenaar van tekstbureau Kim in de pen en onder andere columnist voor Dierenpraktijken. Onlangs verscheen haar 4e boek ‘Kunstgeschiedenis voor in bed, op het toilet of in bad’.

– Kim Bergshoeff

Joost is een echte Yarrah Hond

Joost is een 7 jarige Berner-Sennen/ Sint-Bernard-reu, die je een echte Yarrah-hond kunt noemen! Want al een jaar of 6 leeft hij op jullie prima Yarrah hondenvoer en krijgen hij (en dus ik) bijna dagelijks bewonderende opmerkingen over zijn prachtige vacht (zowel zijn vrij unieke kleur als de glans!). Mijn motief destijds om op Yarrah over te stappen was dat ik hem geen onnodige antibiotica wilde voeren, maar puur natuur, zoals wij dat voor onszelf ook doen. Hartelijk bedankt voor jullie goed en gezond voer voor hond en kat!
– Willem Bleij

AANVALLEN!!!

Deze Franse bassetjes stortten zich met z’n allen massaal op de zak met het biologische puppy-voer.
Eentje was te laat…
– Dirk-Jan

Basje eet gezond en biologisch

Basje eet al diverse producten van Yarrah, Voorop staat dat mijn Basje, net als het baasje, gezond en dus biologisch eet. Maar minstens zo belangrijk is dat de dieren, granen en groenten gezond geteeld zijn. Voor de boer èn voor de aarde.
– Annemarie van Bremen

Jeuk is verdwenen!

Mijn hond Sarah had vreselijk last van jeuk. De dierenarts zei dat het ook door conserverings- of kleurmiddelen kan komen. Ik wist wel dat mijn hond als ze van goedbedoelende mensen gekleurde hondensnoepjes krijgt daar een middag ziek van in de mand ligt (buikpijn). Nu eet ze Yarrah Sensitive en de jeuk is weg.
– Judith Steenmijer Dros

Hermes doet het goed op vega-voer

Via deze weg kan ik je met grote vreugde melden dat het vegan voer van Yarrah geschikt is voor mijn Hermes. Meer zelfs; hij vindt het heel lekker. Na 3 dagen enkel Yarrah droogvoer te eten, had Hermes geen enkele keer diarree. Zelfs niet tijdens de hittegolf die we hier de voorbije dagen al hadden. Hij zal het voer nog krijgen, afwisselend met zijn korreltjes die hij normaal krijgt (voorschrift dierenarts). Hermes wordt volgende maand 9 jaar, dus ik ga hem niet meer volledig op vegan voer zetten. Maar hij krijgt het zeker bij, ik had dit niet verwacht. Zelfs van Hill’s e.d. krijgt Hermes diarree normaliter. Keep up the good work.
– Machteld

Dreumes glimt nog steeds!

10 december wordt Dreumes 15 jaar en dat glanzen komt deels door jullie fantastische brokken.
– Mieke Wouters van Vugt

Jara eet Yarrah

Dit is Jara (links,) een mengelmoes van een Jack Russell en een Duitse Terrier. Het is van nature een druk hondje boordevol energie. Ze is gevoelig met haar darmpjes. Vaak had ze dunne ontlasting. Sinds we overgestapt zijn naar Yarrah biologische hondenvoer is dit aanzienlijk verbeterd. Het voer viel ons in eerste instantie op vanwege de naam gelijkenis, des te leuker dat het zo goed bevalt.
Ons tweede hondje Kasey doet net ze hard mee. Zij had geen problemen, maar lijkt het gewoon lekker te vinden.
– Fam. Besters

Katten

Lekker smullen zonder allergische reacties!

Omdat onze poes Olleke snel allergische reacties krijgt wat zich uit in wondjes rond haar oogjes, leek Yarrah mij het proberen waard. Ook al gaf de dierenarts aan dat er geen sprake van voedselallergie was, dacht ik: baat het niet, dan schaadt het niet! De brokjes en het natvoer van het proefpakketje bevielen Olleke heel goed. Ze smulde ervan! Nu haal ik standaard de brokjes met vis in huis. En de allergische reacties…? Die blijven vooralsnog uit! Een blije kat en bazin dankzij Yarrah!

– Samantha Dijkhuizen

Jaaaa! rrah

Met een gerust hart geven wij ons poezekind nu te eten. Wij aten zelf al biologisch, dan kan ons ook kindje niet achterblijven natuurlijk! We houden zielsveel van hem en willen het beste voor hem, dus ook het beste vlees/brokjes!

– Rando

Mooie vacht en goed op gewicht

Mijn 3 Maine Coons Ivy, Floki en Cherri zijn gek op Yarrah. Ivy, mijn 5 maanden oude poes, doet het super op het voer en groeit prachtig op schema. Kater Floki van 1 jaar zit goed in zijn vel en is mooi op gewicht. Poes Cherri van 11 maanden oud heeft een mooie volle vacht en is lekker energiek. Sinds de overstap op Yarrah zitten ze mooier in hun vacht, zijn ze eindelijk goed op gewicht en stinken ze lang niet meer zo op de kattenbak.
– Sensy Lubbers

Moos en Lizzy probleemloos over op organic

Mijn katten vinden het heerlijk. Ze zijn in 1 x 100% overgestapt, want ze vinden het duidelijk lekkerder dan hun eerdere voer. Moos van 11 heeft de visbrokken en Lizzy, mijn Devon rex van 3 eet de graanvrije brokken. Ze zijn beide enthousiast, ook over het natvoer. Fijn trouwens dat het zo snel al in huis was.

-Ingrid Grutters

Kat vindt Yarrah lekkerder dan muis

Kat ‘Sjaakie’ houdt echt van Yarrah! Niet eens een spitsmuisje kan hem van zijn biologische paté met MSC-zalm afhouden.
– Sjakie

Yarrah genomineerd Duurzaamste merk

Een klant van Yarrah heeft ons genomineerd voor Duurzaamste merk van Nederland. Haar motivatie: ‘Yarrah Bio Organic Petfood stelt ons in staat om niet alleen zelf biologisch te eten, maar ook onze huisdieren biologisch te voeden. Dat lijkt logisch, maar ik vermoed dat het beter kan dan het nu is. Ik ben er bovendien van overtuigd, geraakt dat veel beter voor de dieren is. Onze poezen hebben nooit nierproblemen gehad en komen zelden of nooit bij de dierenarts. Het gaat om heel veel huisdieren in Nederland!’

Kat heeft baat bij Yarrah

Hartelijk dank voor het pakket met kattenvoer! Mijn kat is er dol op en doordat de klachten zo goed als verdwenen zijn zal ik voortaan Yarrah voedsel blijven kopen en aanbevelen bij anderen.
– Marie-Anne van Lemmen

Eigenzinnige kat wil Yarrah

Kara is mijn zeer eigenwijze Siamees. Ze is heel kieskeurig wat eten betreft: alleen wat ze lust, eet ze. Gelukkig heeft Yarrah een heerlijke paté waar Kara ontzettend gek op is. Ze likt er letterlijk haar lippen bij af.
– Adriette Breemans

Geen kale plekjes meer

Saskia van dierenpension Vlagtwedde: “Een klant had van de zomer een kattenpakket gewonnen. Ze had 10 kilo Kat kip gewonnen en heeft twee katten. Eén van de katten had wat last van huidplekjes en wat lichte jeuk. Dat is helemaal over gegaan.
Ook vond ze de kat veel energievoller, hij keek beter uit zijn ogen en was vrolijker. Toen de zak eenmaal op was, is ze weer terug op oude voer gegaan, maar de kale plekjes kwamen weer terug… Gelijk een nieuwe zak opgehaald hier omdat ze er zo blij mee was dat haar kat zienderogen opknapte”
– Dierenpension Vlagtwedde

“Yarrah Supergoed en betaalbaar!”

Ik heb een Siamees van 11 jaar die bij mij vanaf zijn vierde jaar terechtgekomen is. Hij was van huis naar huis gegaan omdat hij, bleek later, een probleem had om zijn voedsel te verteren. Hierdoor had hij had gigantische problemen met zijn ontlasting.
Ik heb hem toen ik hem kocht dan ook direct naar de dierenarts gebracht en daar bleek dat hij een voedselintolerantie had; hij moest gelijk op Hill’s ZD. Dat ging goed.

Ook de brokjes hiervan gaf ik. De laatste tijd begon hij echter wat vaker te braken en ik wist, dat als ik hem ander voer zou geven hij daar beslist niet tegen kon. Dat had ik weleens geprobeerd.

Omdat ik van Yarrah had gehoord, heb ik toch eens een blik met paté (kip) gegeven. Ik zal U vertellen dat hij daar fantastisch op reageert! Geen enkel probleem met ontlasting, weinig tot niet braken…. Het is super. Zeker omdat je denkt als een dier dieetvoer moet hebben, je dan echt niets anders kan geven. Nee, geen andere merken maar wel biologisch! Geweldige ervaring.

Dat wil ik U laten weten. Juist omdat ik het zo bijzonder vind. Bovendien je betaalt enorme bedragen voor dat voer van Hill’s. Dat bedrijf is ook supermachtig, want als je daar een keer aan begint kom je er normaal gesproken niet meer af. En aangezien het in het belang van het dier is, doe je dat wel voor het beest. Hill’s gaat daardoor diverse keren per jaar zijn prijzen verhogen, dat heb ik meegemaakt, maar je kon niet anders dan dat spul kopen. Tot ik Yarrah ontdekte.

Maar Yarrah is gewoon supergoed en ook nog betaalbaar.

– Carola Lexmond-Kiepe

Moeilijke eetster vindt Yarrah lekker

Selina een een Europese korthaar van 16 jaar. Ze heeft jaren boven gewoond omdat ze bang was van honden en mensen.
Echter is ze al 3 jaar aan het dementeren en is ze vergeten dat ze bang is voor honden maar voor de zekerheid woont en leeft ze op de keukentafel, alleen haar kattenbak staat op de grond. Ze is ook al jaren een moeilijke eetster en geef haar geen ongelijk wij eten ook alleen wat lekker is.
Ik zag op facebook dat dat ze testers zochten voor het biologische kattenvoer en dacht misschien is dit wat voor haar. Ik heb buiten haar zicht de bakjes gevuld en haar in het midden gezet zodat ze alles zelf moest doen. Ook toen ik de bakjes omdraaide bleef ze bij bakje A.
Daarna heb ik de resultaten door gemaild en zag de woensdag dat ze een maand voeding had gewonnen. De donderdag kwam het pakket al binnen. De andere katten mogen niet meer bij haar op tafel; ze heeft nu alles opgeëist.
– Yvonne Robbemond

Kimmie (16) weer vol energie

Afgelopen november werd mijn 16 jaar oude poes Kimmie ziek. Ze had at niet meer en had keelontsteking, beginnend nierfalen en ernstig ondergewicht. Ik ben overgeschakeld op blikvoer van Yarrah en vandaag moest ze terug naar de dierenarts voor controle en inentingen. Ze is 300 gram aangekomen en blaakt van gezondheid! Haar vacht glanst en ze is vol energie. De dierenarts was helemaal verbaasd.
– Janine Diekmeijer

Banyo, van vettig naar zacht

Graag wil ik laten weten dat wij heel tevreden zijn met het kattenvoer van Yarrah. We weten natuurlijk niet zeker of het door het voer komt, maar sinds wij drie maanden geleden naar jullie merk zijn overgestapt zijn de vachten van beide katten zachter dan ooit. Vooral één kat, Banyo die nog niet heel lang bij ons in huis woonde toen we overstapten, is veranderd van een vettig asielkatje naar een prachtig zacht ventje die niet zou misstaan in een robijn-reclame 😉
– Ayla

Weer goed in model

Een van onze katten (15) werd het afgelopen jaar steeds magerder, totdat z’n botten uitstaken. Hij kreeg altijd goed voer uit de dierenwinkel, maar werd toch steeds magerder. Op een gegeven moment zijn we over gestapt op Yarrah (wat eigenlijk een heel logische keus was want we eten zelf ook graag biologisch) en al vrij snel merkten we dat hij weer wat meer body begon te krijgen.
Hij vond de brokjes ook erg lekker, maar at er ook niet te veel van. Nu, na een paar maanden ziet onze Fitz er weer prima uit.. Goed van model, glanzende vacht, alert, kortom we zijn echt super tevreden over de Yarrah brokjes en wilden dat graag even vertellen. Uiteraard hebben we de dierenwinkel ook op de hoogte gebracht van onze positieve ervaringen en vertellen het verder tegen iedereen die het maar horen wil!

– Els Vrij

Zo aten ze nog nooit!!!

Prachtig om te zien dat onze vier katten (18, 12,10 en 8) die hun hele leven lang TomPoes variantjes, Felix en AH huismerk voer hebben gekregen, nu bij elke voederbeurt opeens op hun eten aanvallen nu ze Yarrah krijgen!!! Zo aten ze nog nooit; en ze lijken ook tevredener!! Hartelijk dank!

Roe (18)
Guurtje (12)
Otje (8)
Dirk (10)

– Maaike Boschloo- Koning

Kat houdt van Yarrah

U verwent mijn katten nu toch echt te erg. Sinds het pakketje door mijn buren is afgegeven vanmorgen vroeg hebben we het pakketje in een aparte kamer moeten zetten want ze eten door de doos heen.
– Brigitte Goderie

Perzen kiezen biologisch

De perzen kunnen niet wachten met Yarrah brokjes tot het op hun eigen bordjes ligt. Komt goed uit want witte Azar moet aankomen en Niklas is zeer kieskeurig! Het bewijst maar weer dat de perzen liever biologisch kiezen!
– Leonie Carree

Schrijf een review
Een liggende, rechthoekige afbeelding zorgt voor de beste weergave. (max. 3mb)

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
*Deze velden zijn verplicht
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...