Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Yarrah sponsort schaapskooi Hoog Buurlo

Sinds 2011 krijgen de drie honden van schaapsherder Wilfried Buitink biologisch voer van Yarrah. De Border collies Syp (10), Femke (6) en Jelle (1) van schaapskooi Hoog Buurlo doen het er super op en hebben na een dag schaap-drijven nog wat energie over.

Yarrah sponsort schaapskooi - 3

De herder heeft twee taken: met zijn schapen houdt hij op natuurlijke wijze de heide in Hoog Buurlo op de Hoge Veluwe gezond. Daarnaast geeft hij bezoekers informatie over de planten en dieren in het natuurgebied. . Wilfried Buitink van de schaapskooi is erg blij met het biologische voer. “Het droogvoer is absoluut geschikt voor deze actieve honden. Ze zijn de honden de hele dag druk zijn met het bijeendrijven van de schapen, dan mag er ook wel wat energie in het voer zitten. Hun vacht glanst en -niet onbelangrijk- ze vinden het voer heerlijk. Ook merk ik dat bepaalde klachten verdwijnen: Femke bijvoorbeeld had altijd last van haar huid; nu heeft ze daar helemaal geen last meer van. Ook Syp, die toch al tegen de tien jaar is, is zeer actief en hoedt de schapen als een jonge hond.”

Yarrah sponsort schaapskooi - 1 Yarrah sponsort scshaapskooi - schaapsherder in de sneeuw Yarrah sponsort scshaapskooi - Wilfried de schaapsherder Yarrah sponsort scshaapskooi - schapen in de sneeuw Yarrah sponsort schaapskooi - 8 Yarrah sponsort schaapskooi - 9


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...