Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Yarrah, het eerste diervoermerk met het Beter Leven keurmerk

Het Beter Leven keurmerk krijgt voor elkaar wat met wetgeving te weinig lukt, namelijk zorgen voor een beter leven voor miljoenen ‘consumptiedieren’. Hoe? Door met bedrijven afspraken te maken over meer leefruimte, meer zonlicht of andere verbeteringen voor de dieren. Zo lukt het om diervriendelijker geproduceerd vlees in de schappen te krijgen.

beterlevenkeurmerk_3ster_min20mm-RGB klein

Beter Leven vs Biologisch

Is het Beter Leven Keurmerk hetzelfde als het biologische EKO-certificaat? Nee, de biologische regelgeving gaat nog vele malen verder dan het sterrensysteem. Wel is het een heel goede stap in de richting van een beter leven voor kippen, runderen en varkens.

Yarrah en Beter Leven

Sinds 2015 mogen we het Beter Leven Keurmerk (BLK) op onze verpakkingen zetten. Uiteraard met de volle drie sterren. Natuurlijk hopen we dat er vele merken zullen volgen, maar dat we de eerste zijn met het keurmerk… daar zijn we best wel trots op!


Lees meerReacties op dit artikel

 1. Annie schreef:

  Voor onze super overgevoelige kater, geven we nu al jaren alleen nog Yarrah Bio voeding. Van de vele andere alternatieven die we eerder hebben geprobeerd, krijgt hij ontzettende jeuk, kale grote bloederige plekken en/of moet ervan overgeven.

  Alleen met Yarrah Bio heeft hij dat niet dus bewijst volgens mij dat het zeker biologisch moet zijn.

  Ook mede fijn dat er minder dierenleed aan te pas komt. Zelf eet ik veganistisch. Onze kat heb ik dat ook gegeven ( vegan brokjes ) en hij was er dol op.

  Helaas ook daarvan moest hij dan weer overgeven, omdat er wellicht toch nog additieven of sporen van antibiotica in zitten. Dus Yarrah, ga zo door en indien mogelijk ook bio vegan brokjes voor de kat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...