Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Het Over-Op-Organic spotje: ontmoet de hoofdrolspelers

Het allereerste Over-Op-Organic spotje van Yarrah is een feit! We willen je kennis laten maken met de twee hoofdrolspelers: de hond heet Vidar en de kip lady Brama.

Vidar

Vidar is de Nova Scotia Duck Tolling Retriever van eigenaresse Gwen. Hij is bijna 3 jaar oud en doet aan dogdance, jachttraining en is daarnaast met regelmaat lotus slachtoffer voor paraveterinaire stagiaires tijdens ehbo workshops. Vidar kent inmiddels ruim 60 trucjes op commando die hij zonder dwang en puur door middel van motiveren en belonen heeft geleerd. Een echte whizzkid! En met succes, want Vidar is geselecteerd voor het EK dogdance in Oostenrijk. Daarnaast is Gwen bezig om ook met jachttraining het hoogste diploma te halen. Gwen en Vidar hebben veel plezier en lol samen. “Een beter maatje kan ik me niet wensen!”, zegt eigenaresse Gwen.

Hond-vidar-training

Lady Brama

Lady Brama is de kip van onze kwaliteitsmanager Arthur. Het is een ‘dumpkip’, oftewel een kip die ergens ‘over’ was en bij Arthur haar oude dag mag slijten. Ze moest eerst wel even wennen tussen de krielkipjes, maar inmiddels eet ze uit de hand en legt ze er rustig op los!

Lady Brama kip

Tijdens de shoot

Je vraagt je misschien af: ging dat wel goed, een hond en een kip samen op de set? Vidar woont zelf samen met kippen en kon uitstekend acteren samen met een grote bruine kip naast zich, ook al maakte de kip meer lawaai door tevreden rond te tokken dan de hond en de film-crew samen!

Bekijk het spotje.

 


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...