Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Kattencafé Poeslief, Groningen

Yarrah sponsort de katten van kattencafé Poeslief sinds de start in oktober 2016. De 10 katten smullen dagelijks van ons biologisch voer. Maar wie zijn de mensen achter kattencafé Poeslief? Waarom zijn ze een kattencafé in Groningen gestart? Karin en Laura stellen zich voor:

“Wij, Karin Kwant (30) en Laura de Vries (31), houden erg veel van katten en hebben het geluk dat we allebei één kat thuis hebben wonen. Laura had in 2013 het kattencafé in Berlijn al eens bezocht, vond het concept zo leuk en dacht: ‘dit mist nog in Groningen’! Samen kwamen we op het idee om Poeslief te beginnen; een plek waar katten komen te wonen en waar kattenliefhebbers terecht kunnen voor koffie, thee, fris, een stuk taart, koek of om te lunchen.”

Na een succesvolle crowdfundingcampagne, waarmee Karin en Laura 10.080 euro hebben opgehaald, de lange zoektocht naar hét purrfecte pand en de verbouwing daarvan, is Poeslief sinds 19 oktober 2016 geopend! Dit is nu het thuis van Jonas, Cooper, Tammo, Sam, Mees, Tommy, Sushi, Doris, Lotus en Minet.

“We zijn nu 3 maanden open en we merken dat het steeds drukker wordt. We krijgen ontzettend veel positieve reacties en leuke bezoekers. Bij ons komt er bijna altijd wel een kat bij je op schoot zitten, dat vinden ze namelijk geweldig, en je weet zeker dat je ontspannen ons kattencafé weer verlaat. Ook leuk om te weten; alles bij ons op de kaart is vegetarisch of veganistisch! Alleen voor de katten staat vlees en vis op het menu.”

Helaas is kattencafé Poeslief in Groningen per 21 april 2019 permanent gesloten.


Lees meerReacties op dit artikel

 1. SanAndreasGames schreef:

  Super :)))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...