Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

5 manieren om International Cat Day te vieren

International Cat Day? Is dat werkelijk een dag om te vieren? Jazeker! Deze dag is speciaal gericht op onze pluizige vrienden, die het ene moment al spinnend tegen je benen aanwrijven en het volgende moment net doen of ze je niet kennen.

Katten zijn al duizenden jaren in het gezelschap van de mens te vinden. En met een goede reden. Als eigenaar van een kat of poes heb je minder last van angsten, depressies en stress. Je voelt je bovendien minder alleen met zo’n poezelige viervoeter in huis én je lacht meer (vanwege alle grappige dingen die ze doen).

Ok, maar hoe vier je International Cat Day dan?

1. Doe mee met onze online winactie!

Om International Cat Day te vieren, geven wij 2 Yarrah cadeaupakketjes weg met droogvoer, natvoer en snacks voor de kat. Wil je meedoen aan de winactie? Kijk dan op dinsdag 8 augustus 2017 op de Yarrah Facebookpagina of Yarrah Instagram voor de details!

2. Geef je kat een extraatje

International Cat Day is de perfecte dag om te vieren met… je eigen kat! Laat jouw kat genieten van deze dag die uiteraard helemaal om hem of haar draait. Beloon je kat met extra knuffels en een paar Yarrah chewsticks. En wist je dat katten gek zijn op onze Mini Bites?

3. Bezoek een kattencafé

Ook als je zelf geen katten hebt, kun je International Cat Day vieren in het gezelschap van katten door een kattencafé te bezoeken. Geniet van een kop koffie of thee en wat lekkers in het bijzijn van heel veel katten. Ga bijvoorbeeld op bezoek bij kattencafé Kopjes in Amsterdam, kattencafé Balthazar in Nijmegen, Jippies kattencafé in Haarlem of Pebbles Kitty Cat Café in Rotterdam.

4. Wordt vrijwilliger bij een (katten)opvang of asiel

Dierenasielen en opvangcentra zijn vaak afhankelijk van de hulp van vrijwilligers om o.a. de hokken schoon te houden, de dieren te voeren, de telefoon aan te nemen, binnenkomende dieren te registeren, etc. Door te gaan helpen in een opvang of asiel bij jou in de buurt heb je de kans om de katten daar extra aandacht geven en help je tegelijkertijd het asiel draaiend te houden. Twee vliegen in één klap!

5. Doneer aan een goed doel

Als je geen tijd hebt om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een kattenopvang of asiel, kun je ook nog altijd geld doneren aan een goed doel. Het geld wordt gebruikt voor de zorg en het onderhoud van de dieren en de opvang. Goede doelen zijn sterk afhankelijk van de donaties die zij ontvangen, dus ze zullen erg blij zijn met jouw bijdrage!


Lees meer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...