Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Wie is wie bij kattencafé Poeslief?

Kattencafé Poeslief in Groningen bestaat in oktober 2017 1 jaar. Ben jij er al geweest? Dan heb je waarschijnlijk al kennis gemaakt met Lotus, Doris, Pim, Minet, Sam en Tommy. Voor wie deze leuke en gezellige katten nog niet kent, kun je hieronder een kleine introductie vinden.

Lotus

Lotus is 2 jaar en daarmee de jongste bewoner van het kattencafé. Ze is geboren in Griekenland en als kitten naar Nederland gebracht. Ze heeft een verkleving op haar linkeroog en ziet daardoor alleen met haar rechteroog. Maar daar heeft ze geen moeite mee, hoor! Lotus is erg speels en vindt het leuk om met de andere katten te spelen. Verder ligt ze graag op schoot, om vervolgens in slaap te vallen.

Doris

Doris is bijna 3 jaar en is geboren in Egypte. Als 2 weken oude kitten is ze op straat gevonden en bij een kattenopvang terecht gekomen. Wendie van kattenopvang Bastet vond haar zo leuk dat ze haar heeft meegenomen naar Nederland. Doris is een lieve en eigenzinnige poes die zich als een diva kan gedragen. Ze ligt graag en lang bij mensen op schoot en houdt ervan lekker geaaid te worden. Doris is trouwens ook te volgen via haar eigen Instagram account: @doristhecrosseyedcat.

Pim

3 jaar oude Pim woont sinds juli ’17 bij kattencafé Poeslief. Het is een Devon Rex en heeft daardoor een krullerige vacht en is heel erg zacht. Pim vind het heerlijk om in een mandje op tafel te slapen. Je moet hem dan alleen niet teveel storen, dat vindt hij niet fijn. Maar als hij weer wakker is, ligt hij graag op schoot en geeft veel kopjes.

Minet

Minet is 5 jaar en daarmee de ‘oudste’ poes. Ze is een schildpad-kat, houdt van aandacht en vind het heel fijn om uitgebreid geaaid te worden. Ze kan je de oren van de kop kletsen met haar ‘praatjes’. Grote kans dat je Minet op de roze bank vindt. Als je daar gaat zitten, kruipt ze waarschijnlijk bij je op schoot.

Sam

Sam is 5 jaar en samen met Tommy bij Poeslief komen wonen. Ze zijn gevonden in een huis waar 32 katten woonden. Gelukkig wonen ze nu samen met wat minder katten! Sam is een hele lieve kat die graag veel kopjes geeft. Hij is bovendien erg speels en kan uren spelen. Sam zit eigenlijk nooit op schoot, maar wel altijd dicht bij mensen in de buurt.

Tommy

Tommy is 5 jaar en tegelijk met Sam bij kattencafé Poeslief gekomen. Ze liggen regelmatig bij elkaar in een mandje of op een stoel en vinden het fijn om elkaar te wassen. Tommy is gek op spelen, vooral verstoppertje en speelgoed met ballen vindt hij leuk. Het is een kleine kat, maar Tommy miauwt heel hard. Ook wil hij graag vrienden met de andere katten zijn, maar is daarin soms een beetje opdringerig… Wanneer de katten hun Yarrah voer krijgen, is Tommy er als eerste bij!

Helaas is kattencafé Poeslief in Groningen per 21 april 2019 permanent gesloten.


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...