Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Quality time met je hond bij Stayokay

Lekker met je hond een weekendje uitwaaien op het Nederlandse strand? Of liever een stevige boswandeling maken met je viervoeter? Bij Stayokay kun je van november tot en maart samen met je hond overnachten bij Stayokay tijdens het ‘Honden welkom’ arrangement. In deze periode krijg je in het hostel bovendien een leuk Yarrah welkomstpakketje!

Over Stayokay
Stayokay is een familie van hostels. Er wordt gestreefd naar duurzaamheid en het creëren van dat echte ‘live like a local’ gevoel. Stayokay omvat 22 unieke locaties, van de Achterhoek tot aan Amsterdam en van Terschelling tot aan Maastricht. Elke accommodatie heeft zijn eigen charmes. Zo slaap je bijvoorbeeld schots en scheef in de kubuswoningen van Rotterdam of overnacht je prinsheerlijk in Slot Assumburg in Heemskerk. Geen overbodige luxe, maar gewoon alles wat je nodig hebt.

In elk hostel heb je de keuze tussen privékamers en gedeelde kamers. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en bij de meeste hostels is ontbijt inclusief. De Stayokay hostels zijn perfect voor groepen, families en individuele backpackers. En tot en met maart 2018 is je hond dus ook welkom in zes van de Stayokay hostels.

Honden welkom arrangement
Je kunt met je trouwe viervoeter terecht bij Stayokay Bergen op Zoom, Dordrecht, Gorssel, Noordwijk, Heeg en Texel. Deze hostels liggen midden in de natuur of aan de kust. Je hond heeft dus helemaal de ruimte om lekker uit te waaien, net zoals jij. Tijdens het inchecken krijg je van een Yarrah welkomstpakketje met heerlijke traktaties. Je huisdier mag bij jou op de kamer slapen en in de openbare ruimtes kan je hond altijd genieten van vers water.

Ook een overnachting met je hond boeken? Kijk even op www.stayokay.com/honden-welkom
En hou de Facebookpagina van Yarrah in de gaten, want tussen Kerst en Oud & Nieuw maak je kans op een weekendje voor jou en je hond!


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...