Gratis verzending vanaf € 30,- (in Nederland en België)
arrowTerug naar de blog

Een bijzondere vakantie met je hond

Het is nu nog koud winterweer en hoewel de zon zijn best doet deze dagen, verlangen we allemaal wel weer een beetje naar de zomer. Stiekem ben jij misschien ook al je plannen aan het maken voor de zomervakantie. Wat dacht je van een bijzondere reis samen met je hond?

Taka, een Roemeense herder, kwam vorig jaar op ons pad. Na een leven aan de ketting in Roemenië is hij nu onderdeel van True Nature Trails, een reisorganisatie voor wandelreizen samen met de hond. De reizen vinden plaats in het land van de ruimte, het land van de rust, het land waar de zee en de bergen elkaar raken: Noorwegen.
Hier vind je ruige natuur, spectaculaire uitzichten en betoverende landschappen die door water worden omringd. In Noorwegen ervaar je een onbegrensd gevoel van vrijheid. De reizen van True Nature Trails gaan dan ook over de verbinding tussen jou en je hond én de verbinding met de natuur.

True Nature Trails gaat vier keer per jaar op avontuur met een kleine groep mensen en hun hond. In zowel juni, juli, augustus als september nodigt de ongerepte natuur van Noorwegen je uit om dit bijzondere land te bezoeken. Reizen met bepakte rugzak, je tent, volledig zelfvoorzienend, ver weg van de bewoonde wereld en samen met je hond: ben je al enthousiast? Het reizen gebeurt onder begeleiding van Anouk Smit. Zij is holistisch (gedrags)therapeut voor honden en ervaringsdeskundige in wildkamperen in Noorwegen met de hond.

Omdat we bij Yarrah al direct groot fan van Taka en True Nature Trails waren, is Taka vanaf nu ambassadeur van ons merk. De avonturen van Taka zullen tijdens de verschillende reizen worden gevolgd, zowel op Facebook, Instagram als op onze blog.

Meer weten over True Nature Trails?
Facebook:   https://www.facebook.com/TrueNatureTrails/
Instagram: https://www.instagram.com/truenaturetrails/
Website:     http://truenaturetrails.com/

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonde, biologische diervoeding

Vlees van dieren die een beter leven hebben gehad

Zuivere ingrediënten zonder pesticiden of GMO

Beoordeling door klanten

Rating star 4.6 van 5

343 beoordelingen

Makkelijk betalen

   

Een positief verschil