Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Een bijzondere vakantie met je hond

Het is nu nog koud winterweer en hoewel de zon zijn best doet deze dagen, verlangen we allemaal wel weer een beetje naar de zomer. Stiekem ben jij misschien ook al je plannen aan het maken voor de zomervakantie. Wat dacht je van een bijzondere reis samen met je hond?

Taka, een Roemeense herder, kwam vorig jaar op ons pad. Na een leven aan de ketting in Roemenië is hij nu onderdeel van True Nature Trails, een reisorganisatie voor wandelreizen samen met de hond. De reizen vinden plaats in het land van de ruimte, het land van de rust, het land waar de zee en de bergen elkaar raken: Noorwegen.
Hier vind je ruige natuur, spectaculaire uitzichten en betoverende landschappen die door water worden omringd. In Noorwegen ervaar je een onbegrensd gevoel van vrijheid. De reizen van True Nature Trails gaan dan ook over de verbinding tussen jou en je hond én de verbinding met de natuur.

True Nature Trails gaat vier keer per jaar op avontuur met een kleine groep mensen en hun hond. In zowel juni, juli, augustus als september nodigt de ongerepte natuur van Noorwegen je uit om dit bijzondere land te bezoeken. Reizen met bepakte rugzak, je tent, volledig zelfvoorzienend, ver weg van de bewoonde wereld en samen met je hond: ben je al enthousiast? Het reizen gebeurt onder begeleiding van Anouk Smit. Zij is holistisch (gedrags)therapeut voor honden en ervaringsdeskundige in wildkamperen in Noorwegen met de hond.

Omdat we bij Yarrah al direct groot fan van Taka en True Nature Trails waren, is Taka vanaf nu ambassadeur van ons merk. De avonturen van Taka zullen tijdens de verschillende reizen worden gevolgd, zowel op Facebook, Instagram als op onze blog.

Meer weten over True Nature Trails?
Facebook:   https://www.facebook.com/TrueNatureTrails/
Instagram: https://www.instagram.com/truenaturetrails/
Website:     http://truenaturetrails.com/

 


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...