Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Puur! (uit) eten

Je geeft je hond of kat het liefst voer dat zo puur en zuiver mogelijk is. Voeding die vrij is van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en bijdraagt aan een betere wereld voor jou, je dier en het milieu. Daarom kies je voor Yarrah. Maar voor jezelf is puur eten minstens net zo belangrijk, toch? Want ook bij je eigen voeding let je op een goede herkomst van groenten en fruit en kies je voor biologisch vlees of duurzaam gevangen vis. Thuis koop je waarschijnlijk zelf de boodschappen en kun je makkelijk letten op de herkomst van de producten die je koopt. Toch wil je soms ook wel eens lekker uit eten. Hoe bepaal je dan waar je het beste naar toe kunt?

Puur! uit eten is een platform met als doel het promoten van eerlijk eten. Op de website en via Social Media kanalen als Facebook, Twitter en Instagram vind je een overzicht van restaurants, boerenmarkten, winkels, recepten en blogartikelen over reizen en eten die je helpen je weg te vinden in de wereld van puur en eerlijk eten.

Puur! uit eten werd in 2005 gestart door Jeannette van Mullem. Ze heeft als een persoonlijke missie om de wereld mooier te maken. Puur! uit eten ontstond vanuit de behoefte naar een verzamelplek van adressen waar je niet alleen lekker kunt eten, maar tegelijkertijd ook kunt bijdragen aan een betere leefwereld voor mens en dier. Eerder schreef Jeannette vier boeken over waar je Puur! kunt eten. Nu ligt de focus vooral op het online delen van informatie over de pure hotspots. Zo ontstond een duurzaam culinair platform met veel nuttige informatie.

Meer weten? Kijk op puuruiteten.nl

 


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...