Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

De Tiny Show

Kattencafé Kopjes is inmiddels alweer ruim drie jaar open. De katten zijn dus ook al ruim drie jaar gezellig bij ons en zijn ook drie jaartjes ouder geworden. Dat klinkt logisch en vrij voor de hand liggend maar af en toe vergeten we dat weleens een beetje. Dan hebben we nog steeds de leeftijd in ons hoofd van het begin. Bij onze jongere katten merken we dat hun karakter nog in ontwikkeling is en dat er dus in deze drie jaar best wat veranderd is. Bij ons jongste poesje, Tiny is dat wel het grootste verschil.

Tiny woonde voor ze in Dierenopvang Amsterdam (DOA) terecht was gekomen in een huis met 37 katten. Haar oudere zus Eleonore en zij waren de laatste twee van de club die geadopteerd werden uit de DOA. Deze twee lieve witte poesjes kwamen in Kopjes wonen. Tiny is te herkennen aan het feit dat ze 1 oogje heeft. Ze kwam de DOA binnen met een zwaar verwaarloosde oogontsteking en helaas viel haar oogje niet meer te redden. Deze moest door de dierenarts in het asiel operatief verwijderd worden. Hierdoor was het voor Tiny in het begin nog erg spannend in Kopjes. Een nieuw huis en ook ineens een hele andere kijk op de wereld. Gelukkig was zusje Eleonore er om op haar te letten en samen te spelen en te slapen.

Na een paar maanden merkten we dat Tiny het steeds fijner begon te vinden om aangehaald te worden en echt kon genieten van geaaid worden. Van geaaid worden ging ze naar op schoot lopen en half op schoot liggen en de afgelopen tijd ligt ze af en toe zelfs op schoot te slapen.

Tiny is super sociaal geworden. Ze vindt de aandacht van mensen erg fijn, maar aandacht van andere katten misschien nog wel wat fijner. Ze ligt geregeld bij andere katten en de ander wassen doet ze ook erg graag. De aandacht die ze geeft aan andere katten wordt niet altijd even veel gewaardeerd, dus soms brengt ze zichzelf in de problemen door haar ‘social butterfly’-trekken.

Als ze echt in haar flirtbui is, noemen we het de laatste tijd zelfs de Tiny show. Dan komt ze bij meerdere mensen even langs en krijgt iedereen een kroel en een knipoog. 😉

Lenny Popelier
Kattencafé Kopjes

http://kattencafekopjes.nl/
https://www.facebook.com/kattencafekopjes/
https://www.instagram.com/kattencafe_kopjes/


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...