Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Honden zijn welkom!

Prachtige locaties waar je met je hond kunt wandelen, vind je niet alleen in het buitenland; ook Nederland kent vele unieke plekjes. Een weekendje weg of een paar dagen vertoeven op zo’n mooie locatie is prettig, maar meestal kan een hond niet mee het hotel in. Meestal, want Stayokay opent van november tot en met maart op zes locaties ook voor je hond de deuren. Voor iedere hond ligt er een lekker Yarrah-welkomstpakketje klaar.
Bij welke Stayokay zou jij wel eens met je hond willen overnachten?

Bosrijk: welkom in Bergen op Zoom

Midden in de bossen van het natuurgebied de Brabantse Wal ligt Stayokay Bergen op Zoom. Dit kindvriendelijke hostel heeft een speeltuin en ligt vlakbij een klimbos. Vanuit het hostel starten verschillende wandel- en fietsroutes.

Natuur & stad: welkom in Dordrecht

Aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch én in de buurt van het oude centrum van Dordrecht ligt hostel Dordrecht. Kanoën, wandelen of bevers spotten? Het is allemaal mogelijk. Dit hostel is nog niet zo lang geleden geheel vernieuwd.

Ruimtelijk: welkom in Gorssel

Altijd al met je hond in een authentiek Noors jachthuis willen overnachten? Dat kan bij Stayokay in Gorssel. Rondom het hostel is meer dan genoeg ruimte voor je hond om te rennen. Ook de omgeving is perfect om te wandelen en te fietsen.

Bos, duin en zee: welkom in Noordwijk

Vlieger mee, waterdichte wandelschoenen aan en lekker uitwaaien op het strand. Liever met je viervoeter het bos in? Ook dat kan, want Stayokay Noordwijk grenst zowel aan de duinen als aan het bos.

Centraal op het eiland: welkom op Texel

Vanuit het centraal gelegen hostel op Texel is het strand gemakkelijk te bereiken. Heerlijk uitwaaien met de zilte lucht van de zee in je neus en je voeten in de branding. Je hond zal het prachtig vinden. Een of een paar overnachtingen op Texel geeft je echt het gevoel van een mini-vakantie.

Water & wandelen: welkom in Heeg

Hostel Heeg ligt aan het grootste meer van Friesland en is een prachtige plek voor watersportliefhebbers. Natuurlijk zijn wandelaars en fietsers ook meer dan welkom: zij kunnen genieten van de prachtige Friese dorpen en hun omgeving.

Algemeen
Alle hostels beschikken over fietshuur, gratis wifi en gratis parkeren. Ontbijt is inclusief. De hondenactie geldt voor privé kamers, deze kamers zijn inclusief een eigen badkamer.

Meer weten? Hier vind je meer  info over overnachten bij Stayokay met je hond 


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...