Gratis verzending vanaf € 30,- (in Nederland en België)
arrowTerug naar de blog

Samen op een beestachtig mooi avontuur

op vakantie met de hond in stayokay dordrecht

Nederland kent talloze mooie plekjes waar jij en je trouwe viervoeter lekker kunnen wandelen, uitwaaien of spelen.  Zo’n weekendje weg is natuurlijk heerlijk, maar meestal mag een hond het hotel niet in. Goed nieuws: bij een aantal Stayokay locaties mag je hond van november tot en met maart gewoon mee en bij jou op je privékamer overnachten. Wel zo gezellig! Om het feest compleet te maken ligt er een lekker welkomstpakketje van Yarrah klaar voor je hond (op=op).

Er zijn vijf Stayokay locaties waar je hond welkom is: Bergen op Zoom, Dordrecht, Heeg, Noordwijk en Texel. Rondrennen op het strand met de wind in de haren of stunten in de bossen? Er is voor iedere hond wat wils. Hieronder zetten we drie hostels in het (winter)zonnetje:

Stayokay Dordrecht

Aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch ligt Stayokay Dordrecht. Wandelen, bevers spotten of kanoën? Hier is het allemaal mogelijk. Ook het oude centrum van Dordrecht is zeker een bezoekje waard. Het hostel is onlangs gerenoveerd en een plek waar je helemaal tot rust komt.

“Prachtig gelegen, vriendelijke medewerkers. Wij hadden een fijne tijd.”
“Gezellig in de natuur en toch dichtbij een van de mooiste Nederlandse steden.”

Stayokay Noordwijk

Bos, duinen en zee: bij Stayokay Noordwijk vind je het allemaal. Ga voor een lange strandwandeling met een kop warme choco als beloning. Of ontdek het Hollands Duingebied en geniet van een oase van rust.

 “Sfeervolle locatie voor weekendje strand!”
“Mooi en kindvriendelijk hostel, dichtbij het strand en andere leuke bezienswaardigheden!”

Stayokay  Texel

De Waddeneilanden zijn altijd een goed idee. Stayokay Texel is centraal gelegen op het eiland en vanuit het hostel is het strand makkelijk te bereiken. Dat betekent heerlijk uitwaaien aan zee en écht het gevoel dat je eventjes ergens anders bent. Wie weet staat jouw hond straks oog in oog met een zeehond.

“Heerlijk bijtanken en ontspannen genieten op een prachtige locatie.”
“Gastvrij, vriendelijk, gewoon fijn om naar toe te gaan.”

Over Stayokay

Stayokay is de grootste hostelketen van Nederland met 22 verrassende locaties, van de Achterhoek tot Amsterdam. Bij vijf Stayokay locaties zijn honden welkom in de winterperiode (november t/m maart). Je betaalt slechts € 12,50 per verblijf om je hond mee te nemen. Je overnacht samen met je hond op een privékamer (met eigen badkamer) en geniet ‘s ochtends van een heerlijk ontbijt. De hostels beschikken verder over gratis wifi en een eigen parkeergelegenheid.

Wil je meer weten over een overnachting bij Stayokay met hond? Lees dan hier meer.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonde, biologische diervoeding

Vlees van dieren die een beter leven hebben gehad

Zuivere ingrediënten zonder pesticiden of GMO

Beoordeling door klanten

Rating star 4.6 van 5

418 beoordelingen

Makkelijk betalen

   

Een positief verschil