Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Lekkere en gezonde snacks voor katten

Wil je je kat af en toe te verwennen met iets lekkers, maar niet dat hij last krijgt van overgewicht? Kies dan voor de volgende lekkere en gezonde snacks voor katten.

Verwennen met snacks

Het verwennen van je kat met snacks is leuk! Je ziet je kat genieten wanneer jij een snoepje verstopt of wanneer hij probeert zijn favoriete snack uit een voerspel te halen. Toch is het beter om je kat niet te vaak te verwennen met van die lekkere snacks. Veel snacks zijn calorierijk en bevatten kleurstoffen en suikers; ingrediënten die niet zo goed zijn voor je kat. Kijk daarom altijd goed naar de ingrediënten en de aanbevolen hoeveelheid op de verpakking.

Lekkere en gezonde snacks

Als je je kat toch zo nu en dan eens wilt belonen of verwennen, ga dan voor deze zuiver biologische snacks. Yarrah heeft twee varianten voor katten:

Biologische mini snack voor katten

Dit zijn kleine graanvrije kattensnackjes die voor 97% bestaan uit biologisch vlees. De snacks bevatten zuivere ingrediënten, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. De snacks zitten in een handig hersluitbaar zakje.

Biologische kauwstaafjes voor katten

Deze overheerlijke kauwstaafjes zijn echt snacks om je kat mee te verwennen. De kauwstaafjes bestaan uit biologische kip en MSC-vis; totaal bevat de snack voor 95% vlees. Ook deze snack bevat enkel zuivere ingrediënten en is vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. De staafjes kun je in zijn geheel geven of in kleinere stukjes breken voor meerdere keren plezier.

Beide snacks zijn geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens vanaf 6 weken tot senior katten.

Leuk weetje: De kauwstaafjes zijn gedroogd met de hitte van de generatoren die in de fabriek gebruikt worden bij de productie van andere producten. Een milieubewuste snack dus!

Alleen als traktatie

Bovengenoemde snacks zijn lekker en gezond, maar het is niet de bedoeling om je kat dagelijks meerdere keren te verwennen met dergelijke snacks. Hou het speciaal en zorg ervoor dat het een traktatie blijft voor je kat. Geef je kat bijvoorbeeld eens per week een snack of beloon goed gedrag (bijvoorbeeld tijdens het spelen) met iets lekkers. Op die manier voorkom je het risico op overgewicht.

 


Lees meer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de privacy policy i De privacy statement beschrijft wat er gebeurt met de informatie die je aan ons verstrekt. Door jouw informatie met ons te delen, ga je ermee akkoord dat we deze informatie mogen gebruiken op de wijze zoals die in onze privacy statement is omschreven. Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen of updates doorvoeren in deze privacy statement. De meest recente versie wordt geplaatst op onze site. De hele privacy statement lees je hier.
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...