Gratis verzending vanaf € 30,- (in Nederland en België)
arrowTerug naar de blog

Nieuw: biologische, complete portiemaaltijden voor katten

Pouch filets in saus natvoer kat

Vanaf week 28 lanceert Yarrah de nieuwe filetstukjes in saus. De biologische portiemaaltijden zitten in een handig lichtgewicht zakje en zijn verkrijgbaar in 3 smaken: rund, kip en kalkoen. Compleet, voedzaam en zeer smakelijk natvoer voor katten met biologisch vlees. Zuiver biologisch voer en dus zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, toegevoegde pesticiden, GMO en suikers. Alleen de best opneembare eiwitbronnen zijn geselecteerd, zodat katten precies binnenkrijgen wat ze nodig hebben.

Wat maakt deze nieuwe filets in saus zo bijzonder?

De maaltijdzakjes van 85 gram bevatten echte, biologische rund-, kip- en kalkoenstukjes in een heerlijke saus. Het is een complete maaltijd voor katten die alle benodigde vitamines en voedingsstoffen bevat. Naast vlees wordt er erwteneiwit toegevoegd. Erwteneiwit zorgt voor een extra bron van vezels.


Yarrah adviseert natvoer voor iedere kat, vooral met een saus, zoals in dit zakje. Natvoer bevat veel vocht en helpt katten gehydrateerd te blijven. Oudere katten en katten die weinig drinken, hebben baat bij een dagelijkse portie natvoer.

Voeding van hoge kwaliteit, lage belasting van de natuur

Yarrah maakt lekkere dierenvoeding van de hoogste kwaliteit, zonder de planeet onnodig te belasten. Daarom is ons hele assortiment biologisch gecertificeerd en kopen we alle ingrediënten zelf in.

Reacties

2 oordelen over “Nieuw: biologische, complete portiemaaltijden voor katten

  1. Hallo en nog een gelukkig nieuwjaar 2022! Wat ik mis in de info over biologische kwaliteit voeding voor onze huisdieren, is dat het momenteel niet te bestellen is, want niet op voorraad. Willen jullie dat s.v.p. melden bij de bestelling pagina’s? Ik merkte dat pas nadat ik gretig die keuze voor biologische kwaliteit maakte, dat pas toen ik in mijn bestelling kwam er aangegeven werd dat het nog niet op voorraad is. Dat kan wel wat effectiever worden gecommuniceerd, vind ik. Alvast dank. Ik ben voorstander van biologische kwaliteit voeding, voor mens en dier. Vriendelijke groet van Devon.

    1. Beste Marian, bedankt voor de tip. Wij zijn hier inderdaad mee bezig dat dit duidelijker wordt zodat het voor iedereen duidelijker moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonde, biologische diervoeding

Vlees van dieren die een beter leven hebben gehad

Zuivere ingrediënten zonder pesticiden of GMO

Beoordeling door klanten

Rating star 4.6 van 5

415 beoordelingen

Makkelijk betalen

   

Een positief verschil