Let op: levertijden kunnen langer zijn in aanloop naar de feestdagen.
arrowTerug naar de blog

Groen is het nieuwe zwart

Header_Green_Friday_Blog_NL

Black Friday move over… Het is tijd voor Green Friday 🍃!


Dit jaar gaan we GROEN op Black Friday. Dat betekent dat wij op vrijdag 26 november geen korting geven en samen met Trees for All bomen gaan planten 🌳 Deze hele week, dus van vrijdag tot vrijdag, doneert Yarrah 10% van alle webshop aankopen aan Trees for All!

Van zwart naar groen

Het is weer die tijd van het jaar, we maken ons op voor Kerstmis met overvolle winkelstraten en webshops vol hoge promoties. Black Friday is de dag dat we massaal geld uitgeven aan de best mogelijke deals. Impuls gedreven en kopen om te kopen. Black Friday is het perfecte voorbeeld van een initiatief dat massaconsumptie pusht. Natuurlijk zeer waardevol voor veel bedrijven, maar vanuit milieu oogpunt is het een nachtmerrie. Het heeft een enorme impact op onze aarde die op deze bijzondere vrijdag de donkerste tinten zwart achterlaat. Het tast onze natuurlijke hulpbronnen aan, creëert oceanen vol plastic en laten we het niet hebben over de co2 uitstoot. Het is tijd om het tij te keren en ons te richten op duurzaamheid. 

Wij doen niet meer mee

Op 26 november veranderen we Black Friday in Green Friday. Bij Yarrah bieden we geen promoties aan en doen we niet mee aan initiatieven om meer online conversie te stimuleren. In plaats daarvan doneren we van 19 tot en met 26 november 10% van alle webshop aankopen aan Trees for All!


Op deze manier willen we mensen bewust maken van de schade die Black Friday en de daaropvolgende hyper consumptie van de feestdagen toebrengen aan het milieu. Hoewel het moeilijk kan zijn om die grote promoties te weerstaan, dagen we je uit om samen met ons niets te kopen. Als je toch moet winkelen, steun dan je lokale winkels.


Meer dan 150 merken en bedrijven doen al mee aan Green Friday. Het doel? Om samen 50.000 bomen te planten.


Doe je ook met ons mee?


Kijk op www.greenfriday.nl voor meer informatie over het Green Friday-initiatief.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonde, biologische diervoeding

Vlees van dieren die een beter leven hebben gehad

Zuivere ingrediënten zonder pesticiden of GMO

Beoordeling door klanten

Rating star 4.7 van 5

404 beoordelingen

Makkelijk betalen

   

Een positief verschil