• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
Puppy
Volwassen
Senior

Droogvoer voor de hond, Biologisch en duurzaam

De meeste hondeneigenaren geven hun honden een gevarieerd dieet met zowel droog- als natvoer. Dit is een goede strategie om ervoor te zorgen dat een hond de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Beide vormen hebben hun eigen voordelen voor zowel jezelf als je hond. Op deze pagina kun je alles lezen over de voordelen van droogvoer voor je hond.

Je kunt droogvoer voor je hond lang bewaren

Doordat er geen vocht in het droogvoer voor je hond zit, kun je het veel langer bewaren. Bij Yarrah raden we altijd aan om de sluitstrip aan de bovenkant van de zak goed dicht te drukken en de zak op een droge en donkere plek te bewaren.

Hondenbrokken zijn goedkoper

Vooral als je veel honden of één grote hond hebt, kan het in de kosten flink schelen om hondenbrokken te gebruiken. Zelfs wanneer je op zoek bent naar hondenbrokken voor een speciaal dieet, zoals graanvrij hondenvoer, ben je goedkoper uit dan wanneer je alleen maar natvoer geeft. Afhankelijk van hoe veel droogvoer je je hond geeft, kun je zelf de prijs per portie uitrekenen.

Droogvoer voor honden is heel divers

Bij Yarrah maakt het niet uit waar je naar op zoek bent, we hebben altijd de hondenbrokken die passen bij het dieet van je hond. Behalve dat al het droogvoer voor honden biologisch is, hebben we ook vegetarisch en graanvrij hondenvoer in ons assortiment. De hondenbrokken voor oudere honden en puppy’s zijn heel anders, waardoor je altijd zeker weet dat je hond alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Dat allemaal zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen!

Hoe veel droogvoer moet ik mijn hond geven?

Als je op onze website het droogvoer voor je hond hebt gevonden, vind je daaronder een handige widget voor het voedingsadvies. Hierin hoef je zelf alleen aan te geven hoe actief je hond is en hoe zwaar je hond ongeveer weegt. Ons advies is om een normaal actieve hond van 10 kilo 185 gram hondenbrokken per dag te geven. Met een zak van 2 kilo kun je dan 10 dagen vooruit. De hondenbrokken van Yarrah zijn ook verkrijgbaar in zakken van 10 kilo en daarmee kun je je hond 54 dagen lang te eten geven.