• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
Puppy
Volwassen
Senior

Natvoer voor de hond, Biologisch en Duurzaam

Bij Yarrah zijn we er al dertig jaar van overtuigd dat gezond voer voor je hond wordt gemaakt van de meest pure ingrediënten. In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen zich ervan bewust geworden dat gezonde voeding de basis is voor een gebalanceerd leven. Het is niet meer dan logisch dat je voor je hond dezelfde standaarden op het gebied van voedsel aanhoudt als voor jezelf. Op deze pagina lees je alles over het biologische natvoer voor je hond van Yarrah.

Vegetarisch natvoer voor je hond

Voor veel mensen houdt een gezond voedingspatroon in dat er weinig of zelfs helemaal geen vlees meer wordt gegeten en zij zijn op zoek naar een manier om dit ook in de voeding van hun hond door te voeren. Het vegetarische natte hondenvoer van Yarrah is gemaakt van sojabonen, gecertificeerde erwten, wortels en rozenbottels. De best opneembare plantaardige eiwitten zijn geselecteerd en natuurlijk is ook dit natvoer voor je hond volledig vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO. Alle baasjes die hun hond volledig vegetarische voeding willen geven, kunnen ook de vega hondenbrokken en snoepjes proberen.

Altijd voldoende nat hondenvoer in huis

Natvoer voor je hond is ook een belangrijke bron van vocht voor de meeste honden en daarom kan het vervelend zijn als je niet altijd voldoende in huis hebt. Bij Yarrah zijn alle bakjes verkrijgbaar in voordeelverpakkingen van 12, waardoor je zeker weet dat je nooit tekort zal komen. Weet je niet precies hoeveel natvoer je je hond moet geven? Gebruik dan onze handige voercalculator, waarbij je alleen maar hoeft in te vullen wat het activiteitsniveau en gewicht van je hond is.

Altijd het beste natte hondenvoer

Ook als je hond geen speciaal dieet volgt, kun je er bij Yarrah vanuit gaan dat je altijd het beste voor je trouwe viervoeter krijgt. Het natvoer voor de hond wordt gemaakt met vlees dat een Beter Leven label van drie sterren heeft, wat het hoogst haalbare op het gebied van dierenwelzijn is. Zo zorg je niet alleen het beste voor je eigen dier, maar draag je ook bij aan een positief verschil voor de planeet. Wie wil dat nou niet?