• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
Puppy
Volwassen
Senior

Hondensnacks, biologisch en duurzaam

Je kunt beloningssnoepjes voor je hond gebruiken om je trouwe viervoeter nieuwe trucjes te leren of om het juiste gedrag aan te moedigen. Natuurlijk wil je dan wel alleen hondensnacks gebruiken die goed zijn voor je hond en voor de rest van de wereld. Op deze pagina kun je alles lezen over de biologische en duurzame hondensnoepjes van Yarrah.

Hondensnacks met alleen de puurste ingrediënten

Als je op zoek bent naar hondensnacks wil je natuurlijk dat deze helemaal zuiver zijn. Onze biologische kippennekken voor honden bestaan voor 100% uit kippennekken en de biologische mini snacks voor honden bestaan voor 97% uit vlees, biologisch is niet alleen veel beter voor je hond, maar ook voor onze planeet!

Extra functies van beloningssnoepjes voor je hond

Je kunt de hondensnacks van Yarrah gebruiken om je hond te verwennen en tegelijkertijd de gezondheid te verbeteren. Zo hebben de kippennekken een schurende werking op de tanden, waardoor tandplak verwijdert wordt. Met deze hondensnoepjes sla je dus altijd twee vliegen in één klap. De kippennekken zijn geschikt voor alle honden, van puppy’s tot aan senior honden.

De juiste snacks voor je hond

De vegetarische hondenkoekjes van Yarrah zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten, voor grote honden en voor kleine. Zo weet je zeker dat je hond altijd hondensnoepjes krijgt waar gemakkelijk op gekauwd kan worden en waar precies voldoende voedingswaarden in zitten.

Daarbij zijn deze hondensnacks ook helemaal vegetarisch, waardoor ze ook geschikt zijn voor honden die moeite hebben met het verwerken van dierlijke proteïne. De hondensnoepjes passen ook prima in een levensstijl waarbij minder of helemaal geen vlees wordt gegeten.

Net als alle andere dierenvoeding van Yarrah zijn ook deze hondensnacks met biologische spinazie, zeewier en spirulina volledig vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO.