• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
Kitten
Volwassen
Senior

Kattensnoepjes, biologisch en duurzaam

Katten zijn dol op kattensnacks. Je kunt ze gebruiken om je kat te belonen voor goed gedrag of om ze bepaald gedrag aan te leren. Iedere goede kattenbaas heeft dus voldoende kattensnoepjes in huis. Bij voorkeur natuurlijk die van Yarrah, we zullen je vertellen waarom.

De kattensnacks van Yarrah zijn geschikt voor iedere kat

In het assortiment van Yarrah vind je twee soorten kattensnoepjes: de biologische kauwstaafjes voor katten en de biologische mini snack voor katten. Als je wil kiezen hoef je daarvoor geen rekening te houden met het ras, geslacht of de leeftijd van je kat. Beide snoepjes voor je kat zijn namelijk geschikt voor kittens tot senior katten van alle soorten en leeftijden.

Er zitten geen gekke ingrediënten in de kattensnoepjes

Biologische mini snacks van Yarrah zijn graanvrij en bestaan voor 97% uit biologisch vlees. De overige 3% bestaat uit zuivere ingrediënten zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden of GMO. Alle snoepjes voor je kat bestaan voor 60% uit ruw eiwit, dus je kat zal voldoende energie krijgen.

De kauwstaafjes zijn gemaakt van afsnijdsels van rundvlees, runderhart, varkenszwoerd en MSC gedroogde vis. Ook geen gekke ingrediënten dus! Deze ingrediënten worden aangevuld met maïs, duindoorn, zeewier en spirulina, waar de gezondheid van je kat een flinke opkikker van zal kijken.

De perfecte snoepjes voor je kat

Je kunt de kattensnoepjes van Yarrah dus met een gerust hart aan je kat geven. Per dag mag je maximaal 25 kattensnacks geven, dus je hoeft je er ook geen zorgen over te maken dat je je kat te veel kattensnoepjes geeft. Als je een verlegen kat hebt, zijn snoepjes voor je kat ook een goed middel om hem te laten wennen aan de visite. Niet alleen leuk voor je kat, maar ook voor je vrienden.

Maar pas op als je de kattensnacks van Yarrah koopt! We hebben al in veel recensies gelezen dat sommige katten helemaal wild worden en meteen aan komen rennen zodra je het zakje tevoorschijn haalt. Wees er dus zeker van dat je er klaar voor bent om zo veel liefde van je kat te ontvangen!