Gratis verzending vanaf € 30,- (in Nederland en België)

Partners

Een positief verschil maken doen we niet alleen. Lees hieronder meer over onze partners en samenwerkingen.

Dierenbescherming

De Dierenbescherming beschermt dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving. De organisatie heeft als ideaal dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier. Samen met de Dierenbescherming werkt Yarrah aan een beter dierenwelzijn. Niet alleen door de dieren via de Dierenbescherming te steunen, maar ook door de producten van Yarrah te voorzien van het Beter Leven Keurmerk met 3 volle sterren.

Stichting Dierenlot

Stichting DierenLot trekt zich het lot van dieren erg aan en wil ze graag helpen, met name de dieren die lijden en een slecht leven hebben. Vooral lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties worden gesteund. Denk hierbij aan dierenasiels, specifieke opvangcentra of dierenambulanceorganisaties. De producten van Yarrah die niet voor verkoop geschikt zijn maar wel van goede kwaliteit,worden gedoneerd aan Stichting Dierenlot, zodat zij hiermee de diverse organisaties weer kunnen ondersteunen.

GAIA

GAIA (Global Action in the Interest of Animals vzw) is een invloedrijke en bekende dierenrechtenorganisatie in België. Zij zijn van mening dat ook dieren respectvol moeten worden behandeld worden en recht hebben op een waardig bestaan. Yarrah vindt het belangrijk dat ook het recht en het welzijn van dieren in België wordt nagestreefd en biedt daarom steun aan GAIA.

Kattencafés

Kattencafé’s hebben de afgelopen jaren over de hele wereld een opmars gemaakt. In deze café’s is het mogelijk om tijd samen met katten door te brengen. Perfect voor kattenliefhebbers die zelf geen kat hebben of gewoon niet genoeg van katten kunnen krijgen. Yarrah ondersteunt diverse kattencafé’s door middel van een voerdonatie. Dit zijn de kattencafé’s waar Yarrah op dit moment mee samenwerkt:

stayokay

StayOkay

Elk jaar tussen november en maart stelt StayOkay de deuren van een aantal van haar hostels in Nederland open niet alleen voor gasten, maar ook voor honden. Zo is het mogelijk met je viervoeter erop uit te gaan en samen te overnachten in een privékamer. Yarrah zorgt dat er voor iedere hond die komt overnachten een welkomstpakketje klaar ligt met lekkere biologische producten.

illustration

Gezonde, biologische diervoeding

Vlees van dieren die een beter leven hebben gehad

Zuivere ingrediënten zonder pesticiden of GMO

Beoordeling door klanten

Rating star 4.6 van 5

415 beoordelingen

Makkelijk betalen

   

Een positief verschil