Gratis verzending vanaf € 30,- (in Nederland en België)

Werkwijze

Onze werkwijze laat zien dat Yarrah méér is dan alleen lekkere dierenvoeding.

Zuivere ingrediënten die het verschil maken

Wij zijn er voor de bewuste dierenvriend die nét even verder kijkt en zoals Yarrah het juiste wil doen. Want de gezondheid van jouw dier staat bij ons voorop. En daarmee de hoge kwaliteit van onze recepturen, ingrediënten en duurzame producten. De ingrediënten in ons honden- en kattenvoer komen van biologische boeren en veehouders die – net als wij – de wereld graag wat beter maken.

Zeker weten dat het goed zit

Wij analyseren grondstoffen voordat we ze verwerken. Ook gaan we persoonlijk langs bij onze leveranciers om zelf te zien dat de dieren een beter leven hebben en dat de grondstoffen ook écht biologisch zijn. Pas als wij zeker weten dat het goed is, stoppen wij het in ons voer.

Onze certificaten laten zien dat we voldoen aan de strengste eisen voor biologische producten, dierwelzijn, sociale en milieuprestaties en voedselveiligheid:

Yarrah is biologisch en dus zonder chemische kleur, geur en smaakstoffen, pesticiden en GMO. Wij voegen geen conserveermiddelen, geraffineerde suikers of andere stoffen toe die niet in diervoeding thuishoren.

Wij gaan met het grootste respect om met dieren en natuur. Wij werken alleen met kippen, koeien, varkens en kalkoenen die een beter leven hebben gehad.

Yarrah is B Corp-gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste standaard voor sociale en ecologische prestaties.

Wij doen geen dierproeven. We vragen aan eigenaren of hun huisdier ons nieuwe product mag uitproberen. Als de honden of katten het product lekker vinden en als het iets toevoegt aan ons assortiment, dan brengen we het product op de markt.

Yarrah gebruikt geen biologische vis, maar kiest voor duurzaam gevangen MSC-vis.

Onze veganistische producten voor honden zijn gecertificeerd door:

“The Vegetarian Society”, “The Vegan Society” en EVU (European Vegetarian Union).

De producten voldoen aan de eisen die deze organisaties stellen en zijn 100% vegetarisch en veganistisch.

Onze ISO 22000 certificering bewijst dat onze voedselveiligheid helemaal in orde is, onze toeleveranciers betrouwbaar zijn én ons kwaliteitsmanagementsysteem goed functioneert.

illustration

Gezonde, biologische diervoeding

Vlees van dieren die een beter leven hebben gehad

Zuivere ingrediënten zonder pesticiden of GMO

Beoordeling door klanten

Rating star 4.6 van 5

415 beoordelingen

Makkelijk betalen

   

Een positief verschil