• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Over op Organic pakket Kat Graanvrij

Je kan één (1) Over op Organic pakket per huishouden bestellen.

€ 10,49

  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Veilig betalen met iDeal, Mastercard, Visa of Paypal
Beschrijving
Productinformatie
Een overstappakket bestaande uit een zak graanvrij droogvoer op basis van biologische kip en MSC-haring. Het pakket bevat daarnaast een blik paté en kauwstaafje . Het pakket bevat graanvrije brokjes met biologische kip, MSC-haring, tapioca en erwten voor katten. Geschikt voor kittens van 6 weken en ouder en voor katten die moeite hebben met het verwerken van granen. Het biologische kattenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver biologisch voer en dus zonder toegevoegde chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft.

Beoordelingen

2 beoordeling(en)

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%

Plaats een beoordeling S


March 15, 2023 19:42

Yarrah blikvoer

Mijn katten vinden de brokjes lekker maar het blikvoer niet. Kan liggen aan de structuur. De katten zijn gewend aan mini stukjes vlees. Wellicht hebben jullie ook ander natvoer wat bestaat uit kleine stukjes?

Ons commentaar: Beste Joke, wat fijn om te horen dat de katten de brokjes lekker vinden. We hebben naast paté ook chunks. Chunks hebben inderdaad een andere structuur. Chunks hebben we in blik, in een kuipje en in handige maaltijdzakjes.

March 19, 2023 03:21

Een schot in de roos!

De Yarrah pâté van kip met zeewier en spirulina wordt hier, te huize van, door kater Boots en kattin Blondie fel gesmaakt. Zij zullen deze lekkernij dan ook zeker nog vaak voorgeschoteld krijgen.