Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

KIES JOUW OVERSTAPPAKKET

Over op Organic pakket Kat Graanvrij

Geschikt voor alle katten, maar is speciaal ontwikkeld voor katten die wat moeite hebben met het verteren van granen. Ook ideaal voor actieve katten. Hoogwaardige eiwitten komen voort uit kip en MSC-vis.

kies

Over op Organic pakket Kat Sterilised

Graanvrij voer met een verlaagd vetgehalte, geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten, die de neiging hebben om aan te komen. Eiwit- en vezelrijk.

kies

Over op Organic pakket Kat Vis

Een compleet voer voor katten met kip en MSC-vis. De combinatie van kip, vis en granen zorgt voor optimale verteerbaarheid en minimale kans op allergische reacties of maag- darmproblemen.

kies

Over op Organic pakket Kat Kip

Een compleet voer voor katten met kip. De combinatie van kip en granen zorgt voor optimale verteerbaarheid en minimale kans op allergische reacties of maag- darmproblemen.

kies

Over op Organic Pakket Hond Grain free

Geschikt voor alle honden, maar is speciaal ontwikkeld voor honden die wat moeite hebben met het verteren van granen. Hoogwaardige eiwitten komen voort uit kip en MSC vis.

kies

Over op Organic Pakket Hond Puppy

Vanwege de snelle groei, hebben puppy’s meer proteïne en vetten nodig. De combinatie van kip en granen zorgt ervoor dat Yarrah Puppy goed verteerbaar is en minimaliseert de kans op allergische reacties of maag- of darmproblemen.

kies

Over op Organic pakket Hond Adult

Een compleet voer met kip als belangrijkste eiwitbron. Hoogwaardige eiwitten en ontsloten granen zorgen voor optimale verteerbaarheid en minimale kans op allergische reacties of maag- darmproblemen.

kies

Over op Organic Pakket Hond Senior

Speciaal ontwikkeld voor oudere honden (wij rekenen vanaf ongeveer 7 jaar). De toevoeging van duivelsklauw, heermoes en rozenbottels heeft een goede invloed op de gewrichten.

kies

Over op Organic Pakket Hond Small breed

Speciaal ontwikkeld voor kleine rassen (<15kg). De brok is wat kleiner dan de Adult.

kies

Over op Organic Pakket Hond Sensitive

Kip en rijst zijn de hoofdingrediënten in deze brok. Dit maakt de brok wat makkelijker verteerbaar, en is geschikt voor honden die wat gevoelig lijken voor granen.

kies

Over op Organic Pakket Hond Vega

Deze brok is gemaakt voor de bijzonder gevoelige hond. Mocht jouw hond slecht reageren op dierlijke eiwitten, en je hebt al verschillende dierlijke eiwitbronnen geprobeerd zonder resultaat, dan is dit een perfecte hypo-allergene brok.

kies

Over op Organic Pakket Hond Vega Wheat Free

Compleet, vegetarisch / veganistisch droogvoer zonder tarwe. Ideaal voor honden die moeite hebben met zowel dierlijke eiwitten als tarwe. Met kokosolie voor extra energie en baobab om de brok nog smakelijker te maken.

kies
Weet je het niet zeker? Krijg nu advies op maat
‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

 • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
 • Op een duurzame manier gevangen vis
 • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

 • ×
  >Hormonen en antibiotica
 • ×
  >Herbiciden en pesticiden
 • ×
  >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
 • Minder jeuk

 • Minder allergische
  klachten

 • Betere vacht
  en tanden

 • Lagere kans op nier
  en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...