• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Probeer ons biologische voer via een proefzakje of proefpakket!

Bij Yarrah maken biologische dierenvoeding van de allerbeste kwaliteit, zonder de natuur onnodig te belasten. De gezondheid van jouw dier staat bij ons voorop. En daarmee de hoge kwaliteit van onze recepturen, ingrediënten en duurzame producten. Daarnaast is ons voer ook heel erg lekker. Maar, we snappen ook dat je eerst benieuwd bent naar de reactie van je dier. Probeer ons voer uit met een proefzakje of ga voor de volle ervaring en bestel een proefpakket.

Je zit nergens aan vast, gewoon een extra service vanuit ons, zoals het hoort.

Proefpakketje

Probeer nu

Over op Organic

Stap over

Ervaar de voordelen van gezonde en biologische voeding

Goede voeding heeft – net als op mensen –een positief effect op een hond of kat. Dat merk je aan een mooiere vacht, betere stoelgang en betere energiebalans. Ook minder jeuk en minder allergieklachten zijn veelgehoorde verbeteringen na de overstap op Yarrah. Sterker nog, 87% van de eigenaren ziet positief resultaat na de overstap op biologisch voer van Yarrah. Benieuwd hoe jouw hond of kat ons voer vindt? Probeer dan nu eenvoudig ons lekkere, gezonde én biologische voer voordelig uit. Kies voor een proefzakje om een kleine hoeveelheid brokken te geven of ga voor een mooi proefpakket vol brokken en natvoer.

Proefpakketje aanvragen   Over op Organic aanvragen

Volledig overstappen op Yarrah voer in 7 dagen

Valt het proefzakje of proefpakket in de smaak? Mooi! Dan kun je beginnen met overstappen. Wees gerust, het is eenvoudiger dan je denkt. Wij hebben een handig schema ontwikkeld waarmee je binnen zeven dagen kan overstappen op Yarrah. Wij geven je graag meer informatie over hoe dit werkt.

Meer informatie