• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Probeer ons biologische voer met een voordelig proefzakje

Ontdek hier het nieuwe favoriete voer van jouw huisdier. Ga voor biologisch, proefdiervrij en duurzaam honden- en kattenvoer. Beter voor je dier en de planeet. En… ook nog eens heel erg lekker. Wat wil je nog meer?

Ruime keuze uit honden- en kattenbrokken.

2 zakjes voer om je huisdier uitgebreid te laten proeven.

Gratis thuisbezorgd, zonder verplichtingen. Zoals het hoort.

Proefzakje voor je hond   Proefzakje voor je kat

Ben jij klaar om het nieuwe favoriete voer van je huisdier te ontdekken?

Wij weten zeker dat jouw hond of kat ons voer heerlijk vindt. Maar, we snappen dat je benieuwd bent naar de reactie van jouw huisdier. Uiteindelijk zijn dat de echte kenners.

Je kunt nu verschillende varianten van ons gezonde en biologische voer proberen met een proefzakje. Je kiest een variant die je aanspreekt en ontvangt vervolgens een proefzakje van het gekozen honden- of kattenvoer. Dit uiteraard zonder verplichtingen, je zit nergens aan vast. Gewoon, een extra service, zoals het hoort.

In een proefzakje zit voldoende voer voor een heerlijke maaltijd voor jouw hond of kat. Er is keuze uit 9 varianten hondenbrokken of kattenbrokken die wij in ons assortiment hebben. Je kunt per bestelling één smaak kiezen. Hiervan krijg je vervolgens twee proefzakjes thuis geleverd.

Proefzakjes voor katten

Kies hieronder een variant die jouw kat wil proberen. Vervolgens sturen wij jou en je kat 2 proefzakjes van deze smaak toe. Per proefzakje ontvang je 75 gram, dus 150 gram voer in totaal. Zo heb je genoeg voer om jouw kat uitgebreid te laten proeven. We vragen enkel om een kleine vergoeding van €0,99. Op deze manier scheiden we de geïnteresseerden van de mensen die alleen op zoek zijn naar gratis producten.

Proefpakketje graanvrij kattenvoer voor gesteriliseerde katten

€ 0,99
Gewicht
Proefpakketje biologisch Grain-Free kattenvoer

€ 0,99
Gewicht
Proefpakketje biologisch Adult kattenvoer met vis

€ 0,99
Gewicht
Proefpakketje biologisch Adult kattenvoer met kip

€ 0,99
Gewicht