• Vandaag besteld, morgen geleverd
 • Gratis verzending boven de €30

Al 30 jaar goed bezig.
Voor onze huisdieren en onze planeet.

We zijn jarig! Alweer 30 jaar biologische dierenvoeding van Yarrah. Inmiddels behoren we tot de oudgedienden. Tijd voor wat sentiment...

Onze geschiedenis

In 1992 werd de eerste stap met het merk Yarrah gezet. In die tijd begonnen we als een stel ‘gekke’ Nederlanders met het ontwikkelen van biologische voeding voor huisdieren. Als we daar nu aan terug denken, is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd om je huisdier dezelfde gezonde en biologische voedselstandaarden te willen bieden. Z’n tijd vrij ver vooruit als je het ons vraagt.

Yarrah ontstond uit de rotsvaste overtuiging dat gezond voer voor huisdieren is gemaakt van pure ingrediënten en meer niet. Goed bezig zijn en bijdragen aan een betere wereld is niet altijd makkelijk, maar wij willen de juiste keuzes maken zonder compromissen te sluiten. Eigenlijk komt het erop neer dat onze principes de afgelopen dertig jaar niet zijn veranderd en we deze nog steeds met veel overtuiging uitdragen. Biologisch is beter, zowel voor je huisdier als voor onze planeet. Logisch toch?

Lees meer...

Spread the Love

Maar het is onze verjaardag en dat betekent dat het tijd is om dit te vieren. Maar wat is daar nou leuk aan als je de vreugde niet kunt delen met anderen? Vooral in deze tijden waarin geluk en liefde voor elkaar niet vanzelfsprekend zijn, voelen we de drang om DE LIEFDE TE VERSPREIDEN. Dat doen we natuurlijk al dertig jaar, maar dit jaar gaan we nog een stapje verder hierin.

Giveaway ‘Spread the Love’

Hallo mede-dierenliefhebbers,

Jij hebt een blauw hartje ontvangen bij je bestelling en wil meer weten over de giveaway. Je bent op het juiste adres.

Ons doel is om de liefde voor onze huisdieren en elkaar zo veel mogelijk te verspreiden en dit te belonen met mooie prijzen. We zullen meerdere winnaars kiezen voor de beste en meest originele/grappige/grappige of eigenzinnige foto’s.

Wat kun je winnen?

 • Eerste prijs voor hondenbezitters: 2 x petcams van Happysnoots
 • Eerste prijs voor katteneigenaars: 2 x een Snoozle krabpaal
 • Tweede prijzen: 5 x Yarrah complete maaltijdboxen
 • Derde prijzen: 10 x Yarrah snackboxen

Hoe doe je mee aan de wedstrijd?

Instagram

 1. Maak een foto met het hart en je huisdier in een natuurlijke omgeving.
 2. Deel deze foto op je Instagram feed of story, tag @yarrah_official en gebruik de hashtag #Yarrah30.
 3. Houd je inbox in de gaten. We sturen de gelukkige winnaars op 7 juni een berichtje.

Facebook

 1. Maak een foto met het hart en je huisdier in een natuurlijke omgeving.
 2. Deel deze foto op Facebook, tag Yarrah.Official en gebruik de hashtag #Yarrah30.
 3. Houd je inbox in de gaten. We sturen de gelukkige winnaars op 7 juni een berichtje.

Wall of Fame

Door de jaren heen hebben we een heleboel mooie foto’s verzameld van de honden en katten uit de Yarrah community. Bekijk onze Wall of Fame voor een selectie van onze vrienden.

Wall of Fame 

Onze eigen GIFs

Ben jij net zo’n social media fanaat als wij? Dan zul je vast blij zijn om te horen dat we nu onze eigen Yarrah GIPHY’s hebben. Typ ‘Yarrah’ in bij de GIF sectie van Instagram en begin met het verspreiden van de liefde met ons. Cool toch?

Naar Instagram 

Volg ons feest op social media

De komende maanden komen we met allerlei initiatieven zoals verschillende winacties op sociale media, ‘do good’ dagen met ons team, een goede doelen project, tal van mooie promoties en nog veel meer. Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.

Voorwaarden 15% kortingsactie

Bij jouw bestelling ontvang je nu een blauw hartje met een kortingscode voor 15% korting. Deze kun je gebruiken voor jezelf én weggeven aan een vriend of vriendin. Deze kortingscode is geldig t/m 14 juni 2022 en alleen geldig voor bestellingen die gedaan worden op de Yarrah website. De kortingscode is in één keer te gebruiken per klant en niet te gebruiken in combinatie met andere acties. De kortingscode is niet geldig op proefverpakkingen en het Over Op Organic pakket.