• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Al 30 jaar goed bezig.
Voor onze huisdieren en onze planeet.

We zijn jarig! Alweer 30 jaar biologische dierenvoeding van Yarrah. Inmiddels behoren we tot de oudgedienden. Tijd voor wat sentiment…


Onze geschiedenis

In 1992 werd de eerste stap met het merk Yarrah gezet. In die tijd begonnen we als een stel ‘gekke’ Nederlanders met het ontwikkelen van biologische voeding voor huisdieren. Als we daar nu aan terug denken, is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd om je huisdier dezelfde gezonde en biologische voedselstandaarden te willen bieden. Z’n tijd vrij ver vooruit als je het ons vraagt.

Yarrah ontstond uit de rotsvaste overtuiging dat gezond voer voor huisdieren is gemaakt van pure ingrediënten en meer niet. Goed bezig zijn en bijdragen aan een betere wereld is niet altijd makkelijk, maar wij willen de juiste keuzes maken zonder compromissen te sluiten. Eigenlijk komt het erop neer dat onze principes de afgelopen dertig jaar niet zijn veranderd en we deze nog steeds met veel overtuiging uitdragen. Biologisch is beter, zowel voor je huisdier als voor onze planeet. Logisch toch?

Lees meer over ons verhaal


De complete & onmisbare gids voor honden- en kattenbaasjes

Het is onze verjaardag en dat betekent dat het tijd is om dit te vieren. Maar wat is daar nou leuk aan als je de vreugde niet kunt delen met anderen? Vooral in deze tijden waarin geluk en liefde voor elkaar niet vanzelfsprekend zijn, voelen we de drang om de LIEFDE TE VERSPREIDEN. Dat doen we natuurlijk al dertig jaar, maar dit jaar gaan we nog een stapje verder hierin.

Daarom hebben wij speciaal voor ons 30 jarige bestaan een handige en complete gids voor jou gemaakt. Wij hebben al onze kennis gebundeld voor pagina's vol met handige informatie, slimme tips en leuke spelletjes!

Lees het magazine hierWall of Fame

Door de jaren heen hebben we een heleboel mooie foto’s verzameld van de honden en katten uit de Yarrah community. Bekijk onze Wall of Fame voor een selectie van onze vrienden.

Bekijk de Wall of Fame
Onze eigen GIPHY's

Ben jij net zo’n social media fanaat als wij? Dan zul je vast blij zijn om te horen dat we nu onze eigen Yarrah GIPHY’s hebben. Typ ‘Yarrah’ in bij de GIF sectie van Instagram en begin met het verspreiden van de liefde met ons. Cool toch?

Naar Instagram


Volg ons feest op social media 🐾


De komende maanden komen we met allerlei initiatieven zoals verschillende winacties op sociale media, ‘do good’ dagen met ons team, een goede doelen project, tal van mooie promoties en nog veel meer. Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.

Naar Facebook Naar Instagram