• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Algemene voorwaarden


Wie is Yarrah?

De producten op onze website, https://www.yarrah.com, worden aangeboden door Yarrah Organic Petfood B.V., KVK-nummer 08077073 en BTW-nummer NL806614468B01. Yarrah staat geregistreerd op het volgende adres: Van Leeuwenhoekstraat 26, 3846 CB in Harderwijk, Nederland. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 341 43 98 50 en e-mailadres info@yarrah.com..

Beperkte aansprakelijkheid

We doen onze uiterste best om de inhoud van onze site up-to-date te houden. Toch is het mogelijk dat de inhoud van onze site niet volledig of onjuist is. De producten op onze site worden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden. We behouden ons het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. Yarrah stelt zich niet aansprakelijk voor de inhoud van sites of diensten van derden waar wij naar linken.

Yarrah besteed daarnaast de grootste zorg aan de kwaliteit van de producten die zij verkoopt. Uiteraard controleren we de kwaliteit van de ingrediënten altijd zo goed mogelijk. Toch kunnen we daar geen aansprakelijkheid voor aanvaarden; die ligt bij de leveranciers van die ingrediënten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot de inhoud van de site liggen bij Yarrah en haar bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van de inhoud van onze site is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Yarrah, tenzij anders is bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht) of als dit bij specifieke inhoud anders is aangegeven.

Voordat we écht beginnen…

… leggen we een aantal begrippen nog even uit. Het kan maar beter duidelijk zijn!

Site: de website van Yarrah op https://www.yarrah.com, inclusief subdomeinen.
Overeenkomst: iedere afspraak tussen Yarrah en jou als consument, waarvan de algemene voorwaarden in zijn geheel onderdeel uitmaken.
Bedenktijd: de termijn die je hebt om gebruik te maken van het herroepingsrecht.
Herroepingsrecht: de mogelijkheid van jou, de consument, om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand.

Wanneer gelden deze algemene voorwaarden?

Dit zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de producten en diensten die we aan jou leveren. Zorg ervoor dat je deze voorwaarden goed leest voordat je een bestelling plaatst en een overeenkomst met ons sluit. Controleer daarnaast de gegevens van je bestelling op volledigheid en juistheid. We raden je aan deze voorwaarden op te slaan of af te drukken, zodat je ze op een later moment nog eens terug kunt lezen.

Hoe komt een overeenkomst tussen jou en Yarrah tot stand?

Hoe komt een overeenkomst tussen jou en Yarrah tot stand? Op de site van Yarrah worden biologische producten aangeboden voor honden en katten. Als je een bestelling plaatst, is dit een aanbod aan ons om een product te kopen. Voordat een overeenkomst daadwerkelijk tot stand komt, moeten alle bestellingen eerst door ons geaccepteerd worden. Nadat je een bestelling op onze site hebt geplaatst, ontvang je daarom van ons een orderbevestiging van je bestelling. Pas nadat je deze orderbevestiging hebt ontvangen, is de overeenkomst een feit en zijn deze voorwaarden van toepassing. Als het bestelde product niet geleverd kan worden, word je hiervan op de hoogte gesteld en zal je bestelling niet verwerkt worden.

De bestelling heeft alleen betrekking op de producten die in de orderbevestiging worden genoemd. Producten die wel zijn besteld, maar in de orderbevestiging niet worden genoemd, zijn wij niet verplicht te leveren.

De persoonlijke informatie die wordt verstrekt gedurende het gebruik van onze site, wordt behandeld in overeenstemming met onze privacy statement. Neem de privacy statement goed door om te zien welke voorwaarden op jou van toepassing zijn.

De afbeeldingen van de producten op onze site tonen zoveel mogelijk een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Toch kan het voorkomen dat de geleverde producten iets afwijken van de manier waarop ze op onze site getoond worden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Over het Over-op-Organic pakket

Op onze website geven we aan dat je per huisdier één (1) Over-op-Organic pakket mag bestellen. Heb je meerdere honden en/of katten, dan mag je voor ieder dier één pakket bestellen. Wanneer we vermoeden dat je meerdere Over-op-Organic pakketten voor hetzelfde dier hebt besteld, dan sturen we je een waarschuwing per e-mail. Is deze waarschuwing niet terecht en heb je echt meerdere honden of katten? Maak dan bezwaar door direct op de waarschuwingse-mail te reageren. Is de waarschuwing wel terecht en bestel je daarna toch weer één of meerdere Over-op-Organic pakketten, dan ontvang je een rekening van de daadwerkelijke kosten van het Over-op-Organic pakket (dit is de verkoopprijs van de individuele producten in het Over-op-Organic pakket plus de verzendkosten, minus de op dat moment geldende verkoopprijs van het Over-op-Organic pakket).

Wanneer en hoe kan ik een product retourneren?

Je hebt het recht om je overeenkomst met Yarrah binnen 14 dagen kosteloos te ontbinden, zonder hiervoor een reden op te geven (herroepingsrecht). Voordat je het product aan ons terugstuurt, verzoeken we je een e-mail aan info@yarrah.com te sturen met de melding dat je het product wilt terugsturen. Je ontvangt van ons een bevestiging op je melding om het product terug te sturen. Hoewel je niet verplicht bent een reden op te geven, horen we wel graag waarom een product teruggestuurd wordt. Dit helpt ons om onze producten en diensten verder te verbeteren.

De 14 dagen bedenktijd gaan in op het moment dat je de producten uit je bestelling hebt ontvangen. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product aan ons terug te sturen. Alleen de rechtstreekse kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening. Deze kosten hoef je niet zelf te betalen wanneer het product productvreemde voorwerpen bevat, het product bedorven is, het verkeerde product geleverd is, er bij levering ernstige beschadigingen aan het product zijn en wanneer het product over de datum is.

Retouradres:
Yarrah
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig met het product en de verpakking om te gaan. Het product mag alleen in zoverre uitgepakt of gebruikt worden om daarmee de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product mag gebruiken en controleren zoals je dat in een fysieke winkel zou mogen doen.

Het door jou betaalde bedrag voor het geretourneerde product, inclusief verzendkosten, zal zo spoedig mogelijk worden terugbetaald. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst en op dezelfde manier als waarop het product is betaald bij bestelling, tenzij anders wordt bepaald. Als bij de retourzending is gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Yarrah de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die snel kunnen bederven of verouderen en producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

Over onze prijzen

Op het moment dat je een bestelling plaatst, worden de prijzen aangehouden zoals ze op dat moment op onze site worden weergegeven. Prijzen kunnen veranderen, bijvoorbeeld door wijzigingen in btw-tarieven. Deze prijsveranderingen hebben geen invloed op bestellingen die al zijn geplaatst en waarvoor het bedrag al volledig is betaald.

De prijzen op onze site zijn inclusief btw. Als er verzendkosten worden gerekend, zal dit duidelijk en tijdig in het bestelproces worden vermeld. Op de bestelpagina staan deze kosten apart vermeld.

Voor prijzen en andere informatie over producten op onze site geldt een voorbehoud van mogelijke programmeer- en typefouten. Op basis van dergelijke fouten kan geen overeenkomst met Yarrah geclaimd worden.

Nakoming overeenkomst en garantie

We verzekeren dat onze producten voldoen aan de overeenkomst en de in het aanbod vermelde specificaties. Daarnaast garanderen we dat de producten aan de redelijke kwaliteitseisen en/of bruikbaarheid voldoen, conform de bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften op de datum waarop de overeenkomst is gesloten.

Over de levering van onze producten

Bestellingen geplaatst via onze site worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt. Levering van bestellingen vindt plaats op het door jou aangegeven adres in het bestelproces. We streven ernaar bestellingen die geplaatst zijn vóór 22.00u. nog dezelfde dag te verwerken. Levering vindt plaats via DHL, tenzij anders afgesproken. Wij leveren geen pakketten aan postbussen of afhaalpunten. Nadat een bestelling is geplaatst, zul je een DHL track & trace code ontvangen, waarmee je je pakket kunt volgen. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten ligt bij Yarrah, tot het moment van bezorging op het aangegeven afleveradres.

Als de bezorging vertraging oploopt of als een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvang je hierover binnen 30 dagen bericht na plaatsing van de bestelling. Je hebt in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Het is ook mogelijk om de bestelde producten opnieuw toe te sturen. Na ontbinding zal Yarrah het bedrag dat je betaald hebt direct terugbetalen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt je bestellingen online betalen met behulp van iDeal, PayPal, creditcard (MasterCard en Visa), Bancontact / MisterCash, Giropay en Sofortbanking. Als fouten in verstrekte of vermelde betaalgegevens worden ontdekt, dienen deze onmiddellijk telefonisch (+31 (0) 341 43 98 50) of per e-mail (info@yarrah.com) gemeld te worden.

Wat doe ik met een klacht of opmerking?

Als je opmerkingen of klachten hebt over onze producten of diensten, dan horen we die graag. Je kunt ons een mail sturen via info@yarrah.com of nog ouderwets een brief sturen aan Yarrah Organic Petfood BV, Van Leeuwenhoekstraat 26, 3846 CB in Harderwijk.

Klachten worden binnen drie werkdagen na ontvangst beantwoord. Als een klacht een langere verwerkingstijd vraagt, zal je van ons bericht hierover ontvangen met een indicatie van de termijn waarbinnen je een uitgebreider antwoord kunt verwachten. Mocht na vier weken je klacht nog niet opgelost zijn, dan ontstaat een geschil dat uitsluitend kan worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Yarrah is gevestigd.

Op alle overeenkomsten tussen jou en Yarrah en ook op eventuele geschillen naar aanleiding daarvan is alleen Nederlands recht van toepassing.

Een productreview achterlaten

Na het plaatsen van een bestelling, kun je een mail ontvangen waarin we je vragen een review achter te laten voor het bestelde product. Met het plaatsen van een productreview ga je ermee akkoord dat wij deze review mogen gebruiken voor communicatie- en marketing doeleinden.