• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Kattenrassen

Veel katten hebben speciale behoeften. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden. Wij hebben de belangrijkste informatie over verschillende kattenrassen voor u verzameld.

Blauwe Rus katten

Zit je er aan te denken om een Blauwe Rus kat in huis te halen of wil je gewoon wat meer over het ras weten? Lees dan op deze pagina alles over het uiterlijk, het karakter, de gezondheid en natuurlijk de voeding.

Britse Korthaar Katten

Op deze pagina kun je alles lezen wat je over Britse korthaar katten moet weten, van de oorsprong van het ras en het karakter tot aan de beste manier om Britse Korthaar kittens op te voeden.

Maine Coon katten

Op deze pagina lees je alles wat je nog meer over het ras wil weten, van de verzorging en de gezondheid tot aan de ideale omstandigheden.

Noorse Boskatten

Op deze pagina lees je alles wat je over het ras moet weten, van de opvoeding van een Noorse boskat kitten tot aan de juiste omgeving en natuurlijk de voeding.

Ragdoll Katten

Op deze pagina kun je alles lezen wat je over de katten wil weten en waar je op moet letten als je een Ragdoll kitten in huis wil halen!

Siberische Katten

Een Siberische kat ziet er niet alleen prachtig uit, het ras is ook nog eens erg lief en sociaal. Het ras past perfect binnen een gezin met kinderen, waarbij ieder gezinslid evenveel liefde en aandacht van de kat zal krijgen.

Sphynx Katten

Het is zeker een kattenras dat niet voor iedereen even aantrekkelijk is. De een vindt naaktkatten prachtig, terwijl het uiterlijk voor de ander net even iets te bijzonder is.

Siamese Katten

De Siamese kat is een sociale en aanhankelijke kat, die graag de aandacht van zijn eigenaar heeft. Ze zijn slim, speels en erg nieuwsgierig en houden ervan om nieuwe dingen te ontdekken.

Bengaalse kat

De Bengaalse kat is zeer sociaal en houdt ervan om met hun eigenaars te communiceren en te spelen.