• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Retourneren


Wanneer en hoe kan ik een product retourneren?

Je hebt het recht om je overeenkomst met Yarrah binnen 14 dagen kosteloos te ontbinden, zonder hiervoor een reden op te geven (herroepingsrecht). Voordat je het product aan ons terugstuurt, verzoeken we je een e-mail aan info@yarrah.com te sturen met de melding dat je het product wilt terugsturen. Je ontvangt van ons een bevestiging op je melding om het product terug te sturen. Hoewel je niet verplicht bent een reden op te geven, horen we wel graag waarom een product teruggestuurd wordt. Dit helpt ons om onze producten en diensten verder te verbeteren.

De 14 dagen bedenktijd gaan in op het moment dat je de producten uit je bestelling hebt ontvangen. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product aan ons terug te sturen. Alleen de rechtstreekse kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening. Deze kosten hoef je niet zelf te betalen wanneer het product productvreemde voorwerpen bevat, het product bedorven is, het verkeerde product geleverd is, er bij levering ernstige beschadigingen aan het product zijn en wanneer het product over de datum is.

Retouradres:
Yarrah
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig met het product en de verpakking om te gaan. Het product mag alleen in zoverre uitgepakt of gebruikt worden om daarmee de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product mag gebruiken en controleren zoals je dat in een fysieke winkel zou mogen doen.

Het door jou betaalde bedrag voor het geretourneerde product, inclusief verzendkosten, zal zo spoedig mogelijk worden terugbetaald. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst en op dezelfde manier als waarop het product is betaald bij bestelling, tenzij anders wordt bepaald. Als bij de retourzending is gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Yarrah de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.
Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die snel kunnen bederven of verouderen en producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

Wat doe ik met een klacht of opmerking?

Als je opmerkingen of klachten hebt over onze producten of diensten, dan horen we die graag. Je kunt ons een mail sturen via info@yarrah.com of nog ouderwets een brief sturen aan:

Yarrah Organic Petfood BV
Van Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk

Klachten worden binnen drie werkdagen na ontvangst beantwoord. Als een klacht een langere verwerkingstijd vraagt, zal je van ons bericht hierover ontvangen met een indicatie van de termijn waarbinnen je een uitgebreider antwoord kunt verwachten. Mocht na vier weken je klacht nog niet opgelost zijn, dan ontstaat een geschil dat uitsluitend kan worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Yarrah is gevestigd.

Op alle overeenkomsten tussen jou en Yarrah en ook op eventuele geschillen naar aanleiding daarvan is alleen Nederlands recht van toepassing.