• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Certificaten

Onze certificaten laten zien dat we voldoen aan de strengste eisen voor biologische producten, dierwelzijn, sociale en milieuprestaties en voedselveiligheid.

Wij gaan met het grootste respect om met dieren en natuur. Wij werken alleen met kippen, koeien, varkens en kalkoenen die een beter leven hebben gehad.


Yarrah is B Corp-gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste standaard voor sociale en ecologische prestaties.


Wij doen geen dierproeven. We vragen aan eigenaren of hun huisdier ons nieuwe product mag uitproberen. Als de honden of katten het product lekker vinden en als het iets toevoegt aan ons assortiment, dan brengen we het product op de markt.


Yarrah gebruikt geen biologische vis, maar kiest voor duurzaam gevangen MSC-vis.


Onze veganistische producten voor honden zijn gecertificeerd door:

“The Vegetarian Society”, “The Vegan Society” en EVU (European Vegetarian Union).

De producten voldoen aan de eisen die deze organisaties stellen en zijn 100% vegetarisch en veganistisch.


Onze ISO 22000 certificering bewijst dat onze voedselveiligheid helemaal in orde is, onze toeleveranciers betrouwbaar zijn én ons kwaliteitsmanagementsysteem goed functioneert.


Onze score (100/100) in de Good Shopping Guide laat zien dat wij geen schade toebrengen aan mensen, dieren en het milieu. Bekijk ons volledig rapport op de website van Good Shopping Guide.