• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Onze keurmerken

Puur en gezond katten- en hondenvoer staat bij Yarrah voorop. We werken voortdurend aan het optimaliseren van onze kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen voor biologische producten, dierenwelzijn en voedselveiligheid. Onderstaande certificaten leveren het bewijs!

Biologische keurmerken

Diervoeding van Yarrah heeft het biologische keurmerk. Biologisch is een beschermde term; een product moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om ‘biologisch’ genoemd te mogen worden. Dit mag alleen wanneer het product en het gehele productieproces aan strenge eisen voldoen. Zo mag er tijdens de productie geen gebruik worden gemaakt van kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Ook worden er geen synthetische conserveringsmiddelen of geur-, kleur- en smaakstoffen aan het product toegevoegd. Deze en vele andere regels zijn opgesteld door de Europese Unie. De onafhankelijke instantie Skal ziet er in Nederland op toe dat producten aan de eisen voldoen.

Bekijk ons certificaat 

B Corp

Yarrah, producent van biologisch honden- en kattenvoer, probeert in al haar activiteiten te werken aan een betere wereld. Op 12 juli 2019 ontving het bedrijf, als eerste producent in dierenvoeding in continentaal Europa, het B Corp certificaat. Een bevestiging dat Yarrah voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van sociaal-maatschappelijk werken en de impact van het bedrijf op het milieu.

Bekijk ons certificaat 

Keurmerk voor vlees

Het vlees dat Yarrah aan haar voer toevoegt, heeft een Beter Leven keurmerk met drie sterren, het maximaal haalbaar aantal sterren. Het Beter Leven keurmerk is het keurmerk van de Dierenbescherming dat stappen zet in de richting van een beter leven voor kippen, runderen en varkens. Yarrah voert dit keurmerk sinds 2015 en was daarmee het eerste diervoermerk. Daarnaast is al het vlees dat Yarrah gebruikt uiteraard ook biologisch geproduceerd.

Keurmerk voor vis

De Marine Stewardship Council (MSC) is een internationale non-profitorganisatie die normen vaststelt voor duurzame visserijpraktijken. De MSC-certificering wordt toegekend aan in het wild gevangen vis die aan deze normen voldoet, waaronder het behoud van gezonde vispopulaties, het minimaliseren van de impact op het marine ecosysteem en het naleven van verantwoorde vismethoden.

Bekijk ons certificaat 

Keurmerken voor vega(n)

Onze veganistische producten voor honden zijn gecertificeerd door: “The Vegetarian Society”, “The Vegan Society” en EVU (European Vegetarian Union). De producten voldoen aan de eisen die deze organisaties stellen en zijn 100% vegetarisch en veganistisch.

Bekijk ons certificaat  Bekijk ons certificaat  Bekijk ons certificaat 

Ook hebben onze recepten deze keurmerken...

Dierproefvrij

Wij doen geen dierproeven. We vragen aan eigenaren of hun huisdier ons nieuwe product mag uitproberen. Als de honden of katten het product lekker vinden en als het iets toevoegt aan ons assortiment, dan brengen we het product op de markt.

ISO 22000

Onze ISO 22000 certificering bewijst dat onze voedselveiligheid helemaal in orde is, onze toeleveranciers betrouwbaar zijn én ons kwaliteitsmanagementsysteem goed functioneert.

Bekijk ons certificaat

Good Shopping Guide

Onze score (100/100) in de Good Shopping Guide laat zien dat wij geen schade toebrengen aan mensen, dieren of het milieu. Bekijk ons volledige rapport op de website van de Good Shopping Guide.

Bekijk ons certificaat