• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Bestellen & betalen


Hoe komt een overeenkomst tussen jou en Yarrah tot stand?

Op de site van Yarrah worden biologische producten aangeboden voor honden en katten. Als je een bestelling plaatst, is dit een aanbod aan ons om een product te kopen. Voordat een overeenkomst daadwerkelijk tot stand komt, moeten alle bestellingen eerst door ons geaccepteerd worden. Nadat je een bestelling op onze site hebt geplaatst, ontvang je daarom van ons een orderbevestiging van je bestelling. Pas nadat je deze orderbevestiging hebt ontvangen, is de overeenkomst een feit en zijn deze voorwaarden van toepassing. Als het bestelde product niet geleverd kan worden, word je hiervan op de hoogte gesteld en zal je bestelling niet verwerkt worden.

De bestelling heeft alleen betrekking op de producten die in de orderbevestiging worden genoemd. Producten die wel zijn besteld, maar in de orderbevestiging niet worden genoemd, zijn wij niet verplicht te leveren.

De persoonlijke informatie die wordt verstrekt gedurende het gebruik van onze site, wordt behandeld in overeenstemming met onze privacy statement. Neem de privacy statement goed door om te zien welke voorwaarden op jou van toepassing zijn.

De afbeeldingen van de producten op onze site tonen zoveel mogelijk een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Toch kan het voorkomen dat de geleverde producten iets afwijken van de manier waarop ze op onze site getoond worden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Over onze prijzen

Op het moment dat je een bestelling plaatst, worden de prijzen aangehouden zoals ze op dat moment op onze site worden weergegeven. Prijzen kunnen veranderen, bijvoorbeeld door wijzigingen in btw-tarieven. Deze prijsveranderingen hebben geen invloed op bestellingen die al zijn geplaatst en waarvoor het bedrag al volledig is betaald.

De prijzen op onze site zijn inclusief btw. Als er verzendkosten worden gerekend, zal dit duidelijk en tijdig in het bestelproces worden vermeld. Op de bestelpagina staan deze kosten apart vermeld.

Voor prijzen en andere informatie over producten op onze site geldt een voorbehoud van mogelijke programmeer- en typefouten. Op basis van dergelijke fouten kan geen overeenkomst met Yarrah geclaimd worden.

Nakoming overeenkomst en garantie

We verzekeren dat onze producten voldoen aan de overeenkomst en de in het aanbod vermelde specificaties. Daarnaast garanderen we dat de producten aan de redelijke kwaliteitseisen en/of bruikbaarheid voldoen, conform de bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften op de datum waarop de overeenkomst is gesloten.

Over de levering van onze producten

Bestellingen geplaatst via onze site worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt. Levering van bestellingen vindt plaats op het door jou aangegeven adres in het bestelproces. We streven ernaar bestellingen die geplaatst zijn vóór 22.00u. nog dezelfde dag te verwerken. Levering vindt plaats via DHL, tenzij anders afgesproken. Wij leveren geen pakketten aan postbussen of afhaalpunten. Nadat een bestelling is geplaatst, zul je een DHL track & trace code ontvangen, waarmee je je pakket kunt volgen. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten ligt bij Yarrah, tot het moment van bezorging op het aangegeven afleveradres.

Als de bezorging vertraging oploopt of als een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvang je hierover binnen 30 dagen bericht na plaatsing van de bestelling. Je hebt in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Het is ook mogelijk om de bestelde producten opnieuw toe te sturen. Na ontbinding zal Yarrah het bedrag dat je betaald hebt direct terugbetalen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt je bestellingen online betalen met behulp van iDeal, PayPal, creditcard (MasterCard en Visa), Bancontact / MisterCash, Giropay en Sofortbanking. Als fouten in verstrekte of vermelde betaalgegevens worden ontdekt, dienen deze onmiddellijk telefonisch (+31 (0) 341 43 98 50) of per e-mail (info@yarrah.com) gemeld te worden.

Op alle overeenkomsten tussen jou en Yarrah en ook op eventuele geschillen naar aanleiding daarvan is alleen Nederlands recht van toepassing.