• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Ons verhaal

Wij zijn Yarrah. Met grote betrokkenheid en passie streven wij ernaar lekkere diervoeding te maken van de allerbeste kwaliteit, zonder de natuur onnodig te belasten. Biologisch is voor ons dus logisch.

We zijn er voor de bewuste dierenvriend die nét even verder kijkt en zoals Yarrah het juiste wil doen. Want de gezondheid van jouw dier staat bij ons voorop. En daarmee de hoge kwaliteit van onze recepturen, ingrediënten en duurzame producten.

Bij Yarrah zijn we betrokken bij de wereld waarin we leven. We voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van mens, dier en natuur. We zijn transparant en oprecht. We willen de juiste keuzes maken, zonder compromissen. Ook al is dat niet altijd de makkelijkste weg.

  • Geweldige smaak. Beste ingrediënten
  • Goed voor dier en planeet
  • Biologisch; puur en gezond

Hoe het begon

In 1992 werd de eerste stap met het merk Yarrah gezet. Berner Sennenhond Dano verdiende iets beters dan het gewone voer dat in de winkel verkrijgbaar was, vond zijn eigenaar. Net als de biologische producten die hij voor zichzelf kocht, wilde hij gezonde, biologische hondenvoeding zonder chemische kleur-, geur- en smaakstoffen voor zijn hond. En dus startte hij zelf met het maken van biologische diervoeding.

Nu, vele jaren later, is Yarrah uitgegroeid tot marktleider op het gebied van biologisch honden- en kattenvoer. De producten van Yarrah zijn zelfs in meer dan 22 landen wereldwijd verkrijgbaar! Het assortiment bestaat uit droogvoer, natvoer en snacks voor honden en katten en biologische kattenbakvulling.

Onze voordelen

Yarrah maakt lekkere diervoeding van de allerbeste kwaliteit, zonder de natuur onnodig te belasten. Biologisch is voor ons dus logisch. We zijn betrokken bij de wereld waarin we leven en voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van mens, dier en natuur. We willen de juiste keuzes maken, zonder compromissen. Ook al is dat niet altijd de makkelijkste weg. Alles voor een positief verschil. Voor je huisdier, voor jou en de planeet.

 Positief effect

Goede voeding heeft – net als op mensen –een positief effect op een hond of kat. Dat merk je aan een mooiere vacht, betere stoelgang en betere energiebalans. Ook minder jeuk en minder allergieklachten zijn veelgehoorde verbeteringen na de overstap op Yarrah.


 Perfecte proteïne- en vetbalans

Klein of groot, oud of jong, lui of actief; onze voeding is zo samengesteld dat er voor iedere hond en kat een passend voertype beschikbaar is met de perfecte proteïne- en vetbalans.


 Overstappen op biologisch

Voor sommige dieren is het best even wennen: voer zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. Meng daarom het oude voer de eerste 7 dagen met Yarrah en stap zo langzaam over. Ons Over op Organic pakket is ideaal om in 7 dagen geleidelijk over te stappen van het huidige voer van je dier op de voeding van Yarrah. Bestel het pakket voor maar €9,99.


 Vegetarisch

Voor honden biedt Yarrah ook vegetarische voeding en veganistische snacks. Deze complete voeding bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft en is al sinds 1995 op de markt. Het voer is destijds ontwikkeld voor honden die moeite hebben met dierlijke eiwitten. Tegenwoordig wordt het ook gebruikt door hondeneigenaren die hun hond (soms als flexitariër) op een duurzamere manier willen voeren. Meer weten? Kijk in onze shop voor het complete assortiment of gebruik de keuzehulp om te zien welk voer het beste bij jouw hond of kat past.


Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zien dat Yarrah méér is dan alleen lekkere dierenvoeding.

Zuivere ingrediënten die het verschil maken

Wij zijn er voor de bewuste dierenvriend die nét even verder kijkt en zoals Yarrah het juiste wil doen. Want de gezondheid van jouw dier staat bij ons voorop. En daarmee de hoge kwaliteit van onze recepturen, ingrediënten en duurzame producten. De ingrediënten in ons honden- en kattenvoer komen van biologische boeren en veehouders die – net als wij – de wereld graag wat beter maken.

Zeker weten dat het goed zit

Wij analyseren grondstoffen voordat we ze verwerken. Ook gaan we persoonlijk langs bij onze leveranciers om zelf te zien dat de dieren een beter leven hebben en dat de grondstoffen ook écht biologisch zijn. Pas als wij zeker weten dat het goed is, stoppen wij het in ons voer.


Onze certificaten

Onze certificaten laten zien dat we voldoen aan de strengste eisen voor biologische producten, dierwelzijn, sociale en milieuprestaties en voedselveiligheid.

Ontdek alle certificatenOnze partners

Een positief verschil maken doen we niet alleen. Lees hieronder meer over onze partners en samenwerkingen.

Ontdek alle partners


Volg ons verhaal