Gratis verzending vanaf 30,- (NL/BE)

Privacy statement

In het kader van onze dienstverlening leggen wij persoonsgegevens vast van bezoekers van onze website. Deze persoonsgegevens kunnen worden gevraagd bij het inschrijven voor de nieuwsbrief, het achterlaten van een review, het meedoen aan een winactie of bij het plaatsen van een bestelling. Yarrah Organic Petfood B.V. (Yarrah) is verantwoordelijk voor de opslag en verwerking van deze persoonsgegevens.
 

Yarrah is zeer betrokken bij het beschermen van de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar websites. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig opgeslagen, verwerkt en beveiligd. Yarrah leeft alle verplichtingen voortvloeiende uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Regulation (EU) 2016/679) en andere privacywetgeving zorgvuldig na.

 

Yarrah is gevestigd aan de Van Leeuwenhoekstraat 26, 3846 CB in Harderwijk, Nederland.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?
De persoonsgegevens die wij opslaan en verwerken zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • (e-mail) adres;
  • (mobiele) telefoonnummer;
  • Informatie rondom je bezoek aan onze site (locatiegegevens, sitegebruik en communicatiegegevens);
  • Transactiegegevens uit bestellingen;
  • bestelde producten/diensten;
  • IP-adressen besturingssysteem en type browser. en tijdsstempels;
  • overige persoonlijke gegevens die (via je account) op onze site worden ingevoerd of die je via winacties aan ons doorgeeft.

 

Wij gebruiken deze gegevens voor de volgende doeleinden:

  • het verbeteren van onze dienstverlening;
  • het afstemmen van het aanbod en content op onze website en andere websites;
  • het afstemmen van onze correspondentie, op basis van je interesses en aan de hand van jouw klik- en surfgedrag;
  • het verwerken van mogelijke deelname aan prijsvragen, acties en andere aangelegenheden;
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website;
  • het verstrekken van informatie met betrekking tot nieuwe producten en diensten;
  • om aan onze verplichtingen te kunnen voldoen die voortkomen uit contracten die we met jou hebben afgesloten, evenals voor facturering en levering.

 

Verstrekking persoonsgegevens aan derden
Wij verkopen of verhandelen geen persoonsgegevens en verstrekken geen persoonsgegevens aan derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming daartoe. Met het accepteren van deze privacy verklaring stem je ermee in dat wij je persoonsgegevens verstrekken aan partijen die wij gebruiken voor het aan jou (uit)leveren van onze producten. Je persoonsgegevens zullen verder uitsluitend worden gedeeld indien wij daar wettelijk toe verplicht zijn.

 
Cookies
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een manier om een websitegebruiker te herkennen aan de hand van een bestandje dat op het gebruikte apparaat geplaatst wordt. Ook zorgt een cookie ervoor dat je ingelogd blijft zolang je de site gebruikt.

 

Wij gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:

  • voor het functioneren van de site, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat je kunt inloggen op je persoonlijke Yarrah account of gebruik kunt maken van het winkelwagentje;
  • voor het analyseren van het websitegebruik, voorbeeld hoeveel bezoekers er op onze site komen en hoe zij onze site gebruiken;
  • om je te herkennen als je terugkeert naar onze site, zodat we de inhoud van onze site zoveel mogelijk kunnen personaliseren;
  • om bij te houden dat je op onze site bent geweest, welke pagina’s je hebt bezocht en op welke links je hebt geklikt;

 

Als je het gebruik van cookies op onze of een andere site wilt beperken of deze wilt verwijderen, kun je dit aanpassen in je browserinstellingen. De Help-functie van je browser geeft hierover meer informatie. Je kunt ook meer informatie vinden door op internet te zoeken naar ‘cookies verwijderen’.
 

Op onze site vind je knoppen waarmee je de inhoud van onze pagina’s kunt delen met andere via social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Deze pagina´s kunnen cookies plaatsen als je bij ze bent ingelogd. Wij hebben geen controle over het plaatsen van deze cookies. Hiervoor moet je de betreffende partij raadplegen voor meer informatie.
 

Recht op inzage, correctie, verwijdering en gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt altijd recht op inzage in de persoonsgegevens die wij van jou bewaren. Als deze gegevens onjuist mochten zijn, kun je ons helpen deze te corrigeren. Ook heb je het recht ons te vragen jouw persoonsgegevens te verwijderen of om je persoonsgegevens op een gegevensdrager aan jou ter beschikking te stellen. Aan dit verzoek wordt altijd voldaan. Je kunt genoemde rechten uitoefenen door een e-mail te sturen naar het contactadres op de site.
 

Afmelden
Wij bewaren jouw persoonsgegevens zolang je dat wilt. Indien je geen informatie / e-mailberichten van Yarrah meer wilt ontvangen, kun je je op ieder moment afmelden door te klikken op de link in het bericht dat je ontvangt. Dit heeft tot gevolg dat je geen informatie meer ontvangt waarin je wellicht wel bent geïnteresseerd.
 

Beveiliging
Wij treffen vanwege de aard van onze dienstverlening en het vertrouwen dat men in ons moet kunnen stellen, rekening houdend met de stand van de techniek de uitvoeringskosten, passende technische en organisatorische maatregelen om te waarborgen dat de verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
 

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Aanpassingen
We behouden ons het recht voor om onze privacyverklaring aan te passen en te wijzigen.
 

Neem als je vragen hebt contact met ons op via:
E-mail: info@yarrah.com
Tel: +31 (0) 341 43 98 50
Tel: 0800 09 27 724 (gratis)
 

De inhoud van deze site heeft onze aandacht en wordt zorgvuldig behandeld. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie die wordt getoond 100% correct is.
 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 mei 2018.

‹ back

87%
van de baasjes ziet resultaat

na overstap op biologisch

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al naar een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

Dit zit er in ons voer

  • Vee en gevogelte dat genoeg ruimte heeft gehad en is gevoerd met biologisch voer.
  • Op een duurzame manier gevangen vis
  • Groenten en natuurlijke bijproducten zoals Aloë Vera en Omega 3 © 6

Dit zit NIET in ons voer

  • ×
    >Hormonen en antibiotica
  • ×
    >Herbiciden en pesticiden
  • ×
    >Kunstmatige kleurstoffen-, aroma's en andere toevoegingen ×
  • Minder jeuk

  • Minder allergische
    klachten

  • Betere vacht
    en tanden

  • Lagere kans op nier
    en leverschade

img

We testen ons voer niet in grote kille kennels. Sterker nog, we laten onze eigen en andermans huisdieren gewoon lekker thuis proeven.

img

We vinden het niet meer van deze tijd om plofkippen te werken en vlees uit megastallen te halen.

Verkrijgbaar bij:

en online:

Laden...