• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Biologische kattenbakvulling

Kattenbakvulling van 100% biologische, super-absorberende klei.

€ 14,65

  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Veilig betalen met iDeal, Mastercard, Visa of Paypal
Beschrijving
Productinformatie
Kattenbakvulling van 100% biologische, super-absorberende klei. De klei bindt zich aan de urine en ontlasting en maakt er gemakkelijk uitschepbare klonten van. Het kattengrit is daarmee niet alleen handig, maar hoeft ook minder vaak te vervangen te worden en is daardoor zuinig in gebruik. De toegevoegde, biologische oliën zorgen dat de geur tot een minimum gereduceerd wordt.

 Voordelen van de biologische kattenbakvulling van Yarrah:
- Klei, oliën, vetten en mineralen uit gecontroleerde, organische bronnen
- Vrij van chemicaliën, reinigingsmiddelen of parfums
- Geen vulsel toegevoegd, zoals bij andere merken kattenbakvulling wel gebeurt
- Fijne, sterk absorberende korrel
- Stofvrij
- Geurvrij
- Milieuvriendelijk
Ingrediënten
100% GECONTROLEERD BIOLOGISCH! Yarrah BIO Klompvormende Kattenbakvulling onderdrukt geurtjes op een natuurlijke manier en biedt precies de aangename en natuurlijke omgeving waarnaar uw kat op zoek is. Er zijn geen chemicaliën, kunstmatige materialen of parfums toegevoegd. Kattenbakvulling van Yarrah is een mild en hygiënisch huisdierenproduct voor uw kat, vervaardigd van Nature’s Finest natuurlijke klei. 1 kilo superabsorberende Yarrah BIO Klompvormende Kattenbakvulling = 2 kilo van de meeste andere conventionele kattenbakvullingen! Gebruiksaanwijzing: 1. Snij een hoek uit de zak Yarrah kattenbakvulling die groot genoeg is en strooi min. 10 à 15 centimeter vulling in een schone kattenbak. Zorg dat er een afstand van 30 cm. is tussen de zak en de schone kattenbak. 2. Verwijder dagelijks de klonten met een daarvoor geschikt schepje. Als u de beste resultaten wilt behalen, zorg er dan voor dat er steeds 10 à 15 centimeter verse Yarrah vulling in de kattenbak ligt. Nooit tegelijk gebruiken met een ander merk kattenbakvulling. 3. Gooi de klonten bij het afval, NOOIT IN HET TOILET. Verse Yarrah BIO Klompvormende Kattenbakvulling kan vermengd worden met aarde voor een natuurlijke bemesting van uw tuin. 4. Bewaar Yarrah BIO Klompvormende Kattenbakvulling op een droge plaats.

Beoordelingen

2 beoordeling(en)

4.78 van 5 sterren


83%

13%

4%

0%

0%

Plaats een beoordeling S


August 7, 2021 15:49

Zeer goed kattenzand, geen ui...

Zeer goed kattenzand, geen uitloop, klontert perfect. Doch beetje prijzig.

January 20, 2021 20:54

Wij zijn erg tevreden met dez...

Wij zijn erg tevreden met deze kattenbakvulling! De kattenbak is makkelijk te verschonen en stinkt echt nooit. Bovendien hoeven we de bak veel minder vaak volledig te verschonen. We hebben zo nu en dan wel nog last van korreltjes door het huis die aan de pootjes van onze kater blijven hangen, maar dat is waarschijnlijk nooit volledig te voorkomen en een uitloopmat lost dat probleem bijna helemaal op.