• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Goed nieuws! Prijsverlagingen.

Yarrah is al 31 jaar de absolute expert op het gebied van biologisch eten voor huisdieren. Het afgelopen jaar was niet makkelijk voor onze trouwe klanten door alle stijgende prijzen. Maar, vanaf september hebben we goed nieuws! We gaan namelijk de prijzen verlagen van veel van de favoriete maaltijden van onze huisdieren. Dit betekent lekkere diervoeding van de allerbeste kwaliteit, zonder de natuur onnodig te belasten, en net weer wat extra ruimte in de portemonnee!

Waarom verlaagt Yarrah niet het hele assortiment, waarom 18 SKU's?

Yarrah beloofde de prijzen te herzien en als de kosten zouden dalen, deze verlaging door te berekenen aan onze klanten. Niet al onze kosten zijn gedaald. We hebben ons geconcentreerd op onze populairste producten en de prijs aanzienlijk verlaagd. We blijven de kosten bekijken en als ze verder dalen, zullen we de prijzen opnieuw bekijken, maar de tijden blijven volatiel en we kunnen niet met zekerheid zeggen of en wanneer dit zal gebeuren.

Waar kan ik lagere prijzen vinden?

We hopen dat al onze handelspartners de verkoopprijzen vanaf september zullen verlagen, maar het is altijd aan de individuele winkeliers om de verkoopprijs te bepalen. Yarrah kan een verkoopprijs adviseren, maar niet afdwingen. Je zult zeker lagere prijzen zien op onze webshops.

Zijn de prijsverlagingen slechts een marketinggimmick?

Nee. We hebben 18 SKU's met maar liefst 13% in prijs verlaagd. Het gemiddelde ligt rond de 7,5%. Dit is een belangrijke verlaging en zal onze klanten helpen in deze moeilijke periode.

Veranderen jullie recepten om de lagere prijzen mogelijk te maken?

Nee. Onze recepten blijven hetzelfde. We zullen nooit concessies doen aan de kwaliteit en we zullen de beste pure biologische ingrediënten blijven gebruiken.

Kopen jullie in op nieuwe, goedkopere plaatsen?

Nee. Onze inkoop blijft ongewijzigd.

Waarom zijn de kosten gedaald?

In 2022 was er een enorme inflatiedruk in alle voedingsmiddelen- en drankencategorieën. Veel factoren speelden een rol, waaronder het post-COVID herstel en het conflict in Oekraïne. De energieprijzen rezen de pan uit en ook de ingrediënten stegen aanzienlijk. Hoewel er nog steeds veel volatiliteit in de markt is en de inflatie hoog blijft, zien we een daling van de kosten, vooral op energiegebied. Hierdoor hebben we de prijzen van een deel van ons assortiment kunnen verlagen.

Biologisch kattenvoer paté met zalm

€ 22,95
Biologische filets met kip in saus

€ 19,46
Biologische filets met rund in saus

€ 19,46
Biologisch hondenvoer paté met kip

€ 3,45
Biologische filets met kalkoen in saus

€ 19,46
Biologische filets in saus in 3 smaken

€ 7,16 € 10,69

Mens, dier en  natuur

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en informatie over Yarrah via onze blog.

Goed nieuws! Prijsverlagingen.

Vanaf september hebben we goed nieuws! We gaan namelijk de prijzen verlagen van veel van de favoriete maaltijden van onze huisdieren.

Hoe maak je een hek dat je katten veilig houdt?

In deze gids leren we je hoe je zelf een omheining kunt maken die voorkomt dat je katten ontsnappen.

Christian's avontuur in Kaapstad: Werken op afstand, beach vibes en onvergetelijke momenten

Dit is het verhaal van Christian's twee maanden durende escapade door Kaapstad, waar werk en ontspanning hand in hand gingen.