• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Hoe je je huisdieren kunt verwennen tijdens Kerstmis

Het vieren van Kerstmis met je huisdieren kan een vreugdevolle en onvergetelijke ervaring zijn. Van een wandeling maken om kerstverlichting te bekijken tot het genieten van een speciaal Kerstdiner samen, er zijn veel manieren om het seizoen speciaal te maken voor zowel jou als je buddy.

Een speciaal Kerstdiner voor je huisdier

Een manier om met je huisdieren te vieren is door ze te trakteren op een speciaal Kerstdiner. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en handige optie, overweeg dan een multipack met paté voor honden en katten. Deze pakketten bevatten meestal een verscheidenheid aan smaken, zodat je huisdieren iets nieuws kunnen proberen en van een verscheidenheid aan smaken kunnen genieten.

Christmas diner dog and cat


Maar als je avontuurlijk bent en Kerstmis wilt vieren met een zelfgemaakt maaltijd, zijn er tal van opties voor een lekker Kerstmenu voor je huisdier. Zo kun je bijvoorbeeld een stoofpot met kip of kalkoen met groenten, zoals zoete aardappelen en erwten, bereiden. Zorg wel dat je giftige ingrediënten voor kat of hond, zoals uien en druiven, weglaat.

Cat Christmas


Een andere optie is om zelfgemaakte traktaties te bakken voor je huisdieren. Er zijn veel recepten online voor honden- en kattentraktaties die ingrediënten als havermout, pindakaas en pompoen gebruiken. Controleer wel of de ingrediënten die je gebruikt veilig zijn voor je huisdieren voordat je bakt.

Dog Christmas


Hoe je ook kiest om Kerstmis te vieren met je huisdieren, het belangrijkste is dat je ze liefde geeft en de aandacht die ze verdienen. Of het nu een speciaal diner is of gewoon extra knuffels, je huisdieren zullen het extra inspanning waarderen die je hebt gedaan om de feestdagen speciaal voor hen te maken.

Biologisch hondenvoer Kerst Multi Pack

€ 8,09 € 10,79
Biologische kauwstaafjes voor katten

€ 1,75
Biologisch kattenvoer Kerst Multi Pack

€ 5,89 € 11,79
Biologische vegan hondenkoekjes voor grotere honden

€ 6,95
Biologisch hondenvoer paté in 3 smaken

€ 11,50
Biologisch kattenvoer paté in 3 smaken

€ 12,55
Biologische vegan hondenkoekjes voor kleinere honden

€ 4,25

Mens, dier en  natuur

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en informatie over Yarrah via onze blog.

Goed nieuws! Prijsverlagingen.

Vanaf september hebben we goed nieuws! We gaan namelijk de prijzen verlagen van veel van de favoriete maaltijden van onze huisdieren.

Hoe maak je een hek dat je katten veilig houdt?

In deze gids leren we je hoe je zelf een omheining kunt maken die voorkomt dat je katten ontsnappen.

Christian's avontuur in Kaapstad: Werken op afstand, beach vibes en onvergetelijke momenten

Dit is het verhaal van Christian's twee maanden durende escapade door Kaapstad, waar werk en ontspanning hand in hand gingen.