• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Nieuw: biologische, complete portiemaaltijden voor katten

Vanaf week 28 lanceert Yarrah de nieuwe filetstukjes in saus. De biologische portiemaaltijden zitten in een handig lichtgewicht zakje en zijn verkrijgbaar in 3 smaken: rund, kip en kalkoen. Compleet, voedzaam en zeer smakelijk natvoer voor katten met biologisch vlees. Zuiver biologisch voer en dus zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, toegevoegde pesticiden, GMO en suikers. Alleen de best opneembare eiwitbronnen zijn geselecteerd, zodat katten precies binnenkrijgen wat ze nodig hebben.

Wat maakt deze nieuwe filets in saus zo bijzonder?

De maaltijdzakjes van 85 gram bevatten echte, biologische rund-, kip- en kalkoenstukjes in een heerlijke saus. Het is een complete maaltijd voor katten die alle benodigde vitamines en voedingsstoffen bevat. Naast vlees wordt er erwteneiwit toegevoegd. Erwteneiwit zorgt voor een extra bron van vezels.

Yarrah adviseert natvoer voor iedere kat, vooral met een saus, zoals in dit zakje. Natvoer bevat veel vocht en helpt katten gehydrateerd te blijven. Oudere katten en katten die weinig drinken, hebben baat bij een dagelijkse portie natvoer.

Voeding van hoge kwaliteit, lage belasting van de natuur

Yarrah maakt lekkere dierenvoeding van de hoogste kwaliteit, zonder de planeet onnodig te belasten. Daarom is ons hele assortiment biologisch gecertificeerd en kopen we alle ingrediënten zelf in.

Shop voor je kat

Mens, dier en  natuur
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en informatie over Yarrah via onze blog.

Waar kan ik mijn hond uitlaten? Hier vind je alles wat je moet weten.

Voor als je wat inspiratie nodig hebt, hebben wij alvast alle informatie over het uitlaten van je hond voor je verzameld.

Help, mijn hond heeft een teek, wat nu? Lees hier alle tips

In Nederland kan het heel goed gebeuren dat je hond wordt gebeten door een teek.

Mijn hond is loops, wat nu?

Op deze pagina hebben we alles over loopsheid bij je hond voor je verzameld en je kunt ook tips vinden die kunnen helpen