• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Nieuw: biologische, complete portiemaaltijden voor katten

Vanaf week 28 lanceert Yarrah de nieuwe filetstukjes in saus. De biologische portiemaaltijden zitten in een handig lichtgewicht zakje en zijn verkrijgbaar in 3 smaken: rund, kip en kalkoen. Compleet, voedzaam en zeer smakelijk natvoer voor katten met biologisch vlees. Zuiver biologisch voer en dus zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, toegevoegde pesticiden, GMO en suikers. Alleen de best opneembare eiwitbronnen zijn geselecteerd, zodat katten precies binnenkrijgen wat ze nodig hebben.

Wat maakt deze nieuwe filets in saus zo bijzonder?

De maaltijdzakjes van 85 gram bevatten echte, biologische rund-, kip- en kalkoenstukjes in een heerlijke saus. Het is een complete maaltijd voor katten die alle benodigde vitamines en voedingsstoffen bevat. Naast vlees wordt er erwteneiwit toegevoegd. Erwteneiwit zorgt voor een extra bron van vezels.

Yarrah adviseert natvoer voor iedere kat, vooral met een saus, zoals in dit zakje. Natvoer bevat veel vocht en helpt katten gehydrateerd te blijven. Oudere katten en katten die weinig drinken, hebben baat bij een dagelijkse portie natvoer.

Voeding van hoge kwaliteit, lage belasting van de natuur

Yarrah maakt lekkere dierenvoeding van de hoogste kwaliteit, zonder de planeet onnodig te belasten. Daarom is ons hele assortiment biologisch gecertificeerd en kopen we alle ingrediënten zelf in.

Shop voor je kat

Biologische filets met kip in saus

€ 19,46
Biologische filets met rund in saus

€ 19,46
Biologische filets met kalkoen in saus

€ 19,46
Biologische filets in saus in 3 smaken

€ 7,16 € 10,69

Mens, dier en  natuur

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en informatie over Yarrah via onze blog.

Goed nieuws! Prijsverlagingen.

Vanaf september hebben we goed nieuws! We gaan namelijk de prijzen verlagen van veel van de favoriete maaltijden van onze huisdieren.

Hoe maak je een hek dat je katten veilig houdt?

In deze gids leren we je hoe je zelf een omheining kunt maken die voorkomt dat je katten ontsnappen.

Christian's avontuur in Kaapstad: Werken op afstand, beach vibes en onvergetelijke momenten

Dit is het verhaal van Christian's twee maanden durende escapade door Kaapstad, waar werk en ontspanning hand in hand gingen.