• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Vlees en dierlijke bijproducten, wat zijn dat precies?

Regelmatig krijgen we de vraag wat nu precies bedoeld wordt met ‘vlees en dierlijke bijproducten’. Hieronder geven we je een korte uitleg.

Vlees

Dieren doden om andere dieren te voeren, gaat ons een stap te ver. Wij gebruiken dan ook alleen het vlees dat overblijft nadat de mooie delen zijn weggehaald. De biologische karbonades, riblappen en biefstukken belanden op je eigen bord (tenzij je vegetariër bent natuurlijk). De rest van het vlees wordt niet weggegooid, maar gebruiken we voor ons honden- en kattenvoer. Hoe duurzaam is dat!

Dierlijke bijproducten

Kortgezegd: Yarrah gebruikt – naast vlees – ook lever, hart, nieren en magen. Lever, hart en nieren bevatten belangrijke natuurlijke mineralen en vitamines, magen bevatten veel eiwitten en zijn laag in vet.

Wij gebruiken geen verenmeel als opvulmiddel of bloed. Wel gebruiken we die delen die hoogwaardig in voedingsstoffen zijn, inclusief wat botten en kraakbeen voor calcium en glucosamine.

Mens, dier en  natuur
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en informatie over Yarrah via onze blog.

Fijne dierendag voor al onze dierenvrienden!

Dierendag is uitgegroeid tot een internationale viering van onze dieren in allerlei soorten en maten.

Waar kan ik mijn hond uitlaten? Hier vind je alles wat je moet weten.

Voor als je wat inspiratie nodig hebt, hebben wij alvast alle informatie over het uitlaten van je hond voor je verzameld.

Help, mijn hond heeft een teek, wat nu? Lees hier alle tips

In Nederland kan het heel goed gebeuren dat je hond wordt gebeten door een teek.