• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Waarom hogere prijzen toch een goede zaak kunnen zijn

Het is je misschien niet ontgaan dat de prijzen van onze producten zijn gestegen. Eigenlijk wil niemand meer betalen voor de producten die hij koopt. Dat snappen we. Maar wat als we je vertellen dat er ook een positieve kant aan dit verhaal zit?

Wat achtergrondinformatie

Het afgelopen jaar zijn de prijzen van veel grondstoffen gestegen, van vlees tot granen tot staal, brandstof en verzending. Alles is flink duurder geworden. Er zijn verschillende redenen voor deze sterke kostenstijging, zoals het herstel van de markt na de wereldwijde coronamaatregelen waardoor de vraag het aanbod overtrof. Maar ook de aanhoudende groei van China, problemen in de distributieketen en speculaties op de termijnmarkten hebben bijgedragen aan deze prijsschommelingen.

Een (bewuste) keuze voor een eerlijke prijs

Hogere grondstofprijzen leiden ook tot een hogere prijs voor onze eindproducten. Maar wat is daar positief aan? We hebben geprobeerd de pijn zoveel mogelijk te verzachten, bijvoorbeeld door grondstoffen vooruit in te kopen als bescherming tegen prijsschommelingen en door samen te werken met onze vaste leveranciers om de kosten laag te houden.

Toch zijn we een voorstander van eerlijke marktprijzen. Iedereen wordt getroffen door de hogere prijzen en daar kunnen we niet helemaal aan ontkomen. We streven daarom naar een eerlijke prijsverhoging. Door onze leveranciers een eerlijke prijs voor hun grondstoffen te betalen, kunnen zij blijven bestaan. En omdat zij in bedrijf blijven, kunnen wij onze langdurige relatie met hen voortzetten. Hierdoor kunnen we jou als consument hetzelfde duurzame en kwalitatief hoogwaardige product aanbieden, gemaakt van de allerbeste ingrediënten tegen een eerlijke prijs.

Onze consumentenadviesprijzen zijn met ingang van 1 januari 2022 gestegen. De nieuwe prijzen vind je in onze webshop en andere online en fysieke winkels waar Yarrah wordt verkocht.

Shop voor je hond Shop voor je kat

Biologisch kattenvoer chunks met vis

€ 24,80
Biologisch hondenvoer chunks met kip en groenten

€ 22,80

Mens, dier en  natuur

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en informatie over Yarrah via onze blog.

Goed nieuws! Prijsverlagingen.

Vanaf september hebben we goed nieuws! We gaan namelijk de prijzen verlagen van veel van de favoriete maaltijden van onze huisdieren.

Hoe maak je een hek dat je katten veilig houdt?

In deze gids leren we je hoe je zelf een omheining kunt maken die voorkomt dat je katten ontsnappen.

Christian's avontuur in Kaapstad: Werken op afstand, beach vibes en onvergetelijke momenten

Dit is het verhaal van Christian's twee maanden durende escapade door Kaapstad, waar werk en ontspanning hand in hand gingen.