• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Hond verwennen op verjaardag

Je hond is een belangrijk onderdeel van jouw familie en daarom mag de verjaardag van je hond niet zomaar overgeslagen worden. Gelukkig zijn er genoeg dingen waarmee jij je hond net wat meer aandacht kan geven. In deze blog vind je een aantal tips om je jarige hond extra te verwennen.

Hondenfeestje in het park

Van origine leven honden in een roedel en daarom brengen ze ook nu nog steeds graag hun tijd door met andere honden. Hoe dol je hond ook op jou is, af en toe spelen en rondrennen met andere honden is een welkome afwisseling.

Om de verjaardag van je hond te vieren is het dus een goed idee om eens naar een hondenpark te gaan. Laat je jarige hond extra lang rondrennen, zwemmen en spelen met andere honden. Maak de dag extra speciaal door honden op te zoeken waar jouw hond al bekend mee is. De kennismakingsfase kan dan worden overgeslagen, waardoor er meer tijd overblijft voor plezier.

Een passend cadeau

Niet alleen mensen vinden het leuk om af en toe een cadeau te krijgen. Ook voor de verjaardag van je hond is een cadeau een goed idee. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat je het juiste cadeau kiest.

Neem je jarige hond dus eens mee naar de dierenwinkel om zelf een cadeau uit te kiezen. Zo weet je zeker dat je een cadeau uitkiest waar je hond ook echt interesse in heeft. De kans is groot dat je hond zal gaan voor een speeltje, maar je kan ook voor een meer functioneel cadeau kiezen en bijvoorbeeld een nieuwe mand voor de verjaardag van je hond kopen.

Je jarige hond trakteren

Bij de verjaardag van je hond hoort natuurlijk ook een lekkere traktatie. Nu verwen je je hond al elke dag met het biologisch hondenvoer van Yarrah, maar deze speciale dag vraagt om iets extra lekkers. We hebben in ons assortiment bijvoorbeeld ook biologische kippennekkenvega hondenkoekjes en kauwstaafjes die de verjaardag van je hond extra speciaal maken.

Je kan online ook voldoende recepten vinden om zelf een taart voor de verjaardag van je hond te maken. Let daarbij wel op dat je de ingrediënten van de taart aanpast aan het gewicht, de eetgewoonten en het ras van je hond.

Biologische mini snack voor honden

€ 7,25
Biologische kauwstaafjes voor katten

€ 1,75
Biologische vegan hondenkoekjes voor grotere honden

€ 6,95
Biologisch hondenvoer paté in 3 smaken

€ 11,50
Biologische mini snack voor katten

€ 4,25
Biologische kauwstaafjes voor honden

€ 2,85
Biologisch kattenvoer paté in 3 smaken

€ 12,55
Biologische vegan hondenkoekjes voor kleinere honden

€ 4,25
Biologische kippennekken voor honden

€ 7,25

Mens, dier en  natuur

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en informatie over Yarrah via onze blog.

Goed nieuws! Prijsverlagingen.

Vanaf september hebben we goed nieuws! We gaan namelijk de prijzen verlagen van veel van de favoriete maaltijden van onze huisdieren.

Hoe maak je een hek dat je katten veilig houdt?

In deze gids leren we je hoe je zelf een omheining kunt maken die voorkomt dat je katten ontsnappen.

Christian's avontuur in Kaapstad: Werken op afstand, beach vibes en onvergetelijke momenten

Dit is het verhaal van Christian's twee maanden durende escapade door Kaapstad, waar werk en ontspanning hand in hand gingen.