• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Hond verwennen op verjaardag

Je hond is een belangrijk onderdeel van jouw familie en daarom mag de verjaardag van je hond niet zomaar overgeslagen worden. Gelukkig zijn er genoeg dingen waarmee jij je hond net wat meer aandacht kan geven. In deze blog vind je een aantal tips om je jarige hond extra te verwennen.

Hondenfeestje in het park

Van origine leven honden in een roedel en daarom brengen ze ook nu nog steeds graag hun tijd door met andere honden. Hoe dol je hond ook op jou is, af en toe spelen en rondrennen met andere honden is een welkome afwisseling.

Om de verjaardag van je hond te vieren is het dus een goed idee om eens naar een hondenpark te gaan. Laat je jarige hond extra lang rondrennen, zwemmen en spelen met andere honden. Maak de dag extra speciaal door honden op te zoeken waar jouw hond al bekend mee is. De kennismakingsfase kan dan worden overgeslagen, waardoor er meer tijd overblijft voor plezier.

Een passend cadeau

Niet alleen mensen vinden het leuk om af en toe een cadeau te krijgen. Ook voor de verjaardag van je hond is een cadeau een goed idee. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat je het juiste cadeau kiest.

Neem je jarige hond dus eens mee naar de dierenwinkel om zelf een cadeau uit te kiezen. Zo weet je zeker dat je een cadeau uitkiest waar je hond ook echt interesse in heeft. De kans is groot dat je hond zal gaan voor een speeltje, maar je kan ook voor een meer functioneel cadeau kiezen en bijvoorbeeld een nieuwe mand voor de verjaardag van je hond kopen.

Je jarige hond trakteren

Bij de verjaardag van je hond hoort natuurlijk ook een lekkere traktatie. Nu verwen je je hond al elke dag met het biologisch hondenvoer van Yarrah, maar deze speciale dag vraagt om iets extra lekkers. We hebben in ons assortiment bijvoorbeeld ook biologische kippennekkenvega hondenkoekjes en kauwstaafjes die de verjaardag van je hond extra speciaal maken.

Je kan online ook voldoende recepten vinden om zelf een taart voor de verjaardag van je hond te maken. Let daarbij wel op dat je de ingrediënten van de taart aanpast aan het gewicht, de eetgewoonten en het ras van je hond.

Mens, dier en  natuur

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en informatie over Yarrah via onze blog.

Kat plast in huis: tips om dit probleem te voorkomen

Een van de grootste uitdagingen bij het hebben van een kat is het probleem van het plassen in huis.

Biologische landbouw kan miljarden besparen

Nieuwe studie toont aan dat biologische landbouw miljarden aan milieukosten kan besparen

Help, mijn hond eet poep!

Het is een veelvoorkomend probleem onder hondeneigenaren: je trouwe viervoeter die poep of ontlasting eet.