• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Verwerkt Yarrah vlees dat voor menselijke consumptie is bedoeld?

Om het ene dier te fokken en uiteindelijk te slachten voor een ander dier; dat voelt voor ons erg vreemd en gaat een stap te ver. Wij vinden dat er respectvol en verantwoord moet worden omgegaan met alle dieren. Vandaar dat Yarrah alleen vlees gebruikt van dieren die in eerst instantie geslacht zijn voor menselijke consumptie. De mooie delen zijn voor ons mensen, maar wat overblijft en voedingswaarde heeft; gebruiken wij voor onze honden- en kattenvoeding. Denk daarbij vooral aan orgaanvlees, wat juist veel eiwit bevat. Uit respect voor het consumptiedier en uit respect voor onze planeet. Zo wordt er niets weggegooid wat bruikbaar is, wel zo duurzaam.

Kwaliteit en dierwelzijn vinden wij erg belangrijk.

Als producent van hoogwaardige, biologische diervoeding; is de kwaliteit van onze ingrediënten en dan met name van ons vlees, erg belangrijk. Dat begint met het welzijn van de dieren, waar ons vlees van afkomstig is. De boerderijen waar deze dieren worden gehouden zijn biologisch gecertificeerd en zo’n certificaat krijg je niet zomaar. Er moet o.a. worden aangetoond dat de dieren meer ruimte hebben, zowel binnen als buiten. Ook de voeding van deze dieren dient alleen biologisch te zijn, zodat er geen sporen van pesticiden terug te vinden zullen zijn in onze voeding voor jouw hond of kat. Bovendien leven deze dieren langer, uiteindelijk wordt erop toegezien dat het slachten zo humaan en stressvrij mogelijk wordt gedaan. Zo kunnen wij garanderen dat wij alleen vlees gebruiken van hoge kwaliteit en dat vooral schoon is; zowel voor het productiedier als voor onze honden en katten.

Alleen het beste voor onze huisdieren

Onze honden en katten, worden steeds meer als gezinsleden gezien en behandeld. Logisch dat wij hen het allerbeste willen voorzetten. De voeding, en het vlees wat daarin is verwerkt, hoort dan ook van nature geschikt te zijn voor onze harige vrienden. Weliswaar niet geschikt voor mensen, maar het vlees afkomstig van organen, kopen en poten bevat weldegelijk belangrijke voedingsstoffen voor onze honden en katten en worden met smaak door hen gegeten.

Duurzaamheid staat bij ons voorop

Als biologisch merk, hebben wij respect voor onze planeet en daar hoort natuurlijk bij dat het belangrijk is om zo duurzaam mogelijk te kunnen produceren. Na de slacht, komen de goede delen ter beschikking van de mens en wat anders zou worden weggegooid, gebruiken wij. Dit zou onnodige voedselverspilling zijn en bovendien getuigd het van disrespect voor het productiedier. Wij geloven dat het mogelijk is, om huisdieren respectvol en duurzaam te voeden: zonder dat er een dier voor een ander dier hoeft te sterven en zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld