• Gratis verzending boven de €50
  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Wat zijn de voedingswaarden van Yarrah hondenvoer?

Bij Yarrah begrijpen we dat huisdiereigenaren het beste willen voor hun harige metgezellen en dat begint met het bieden van de juiste voeding. Daarom hebben we een assortiment hoogwaardige hondenvoerproducten ontwikkeld die speciaal zijn samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van uw huisdier.

Wij geloven dat het bieden van een uitgebalanceerd dieet essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van uw hond. Daarom gebruiken wij uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit in onze producten en vermijden wij het gebruik van kunstmatige toevoegingen.

Wij zijn trots op de voedingswaarden van ons hondenvoer en vermelden deze dan ook graag op onze website en verpakkingen. Onze producten bevatten een uitgebalanceerde verhouding van eiwitten, koolhydraten en vetten, evenals de nodige vitaminen en mineralen om ervoor te zorgen dat uw hond alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft voor een gezond leven.

Bovendien zijn al onze hondenvoerproducten biologisch gecertificeerd, wat betekent dat ze zijn geproduceerd zonder het gebruik van chemicaliën en pesticiden die schadelijk kunnen zijn voor zowel uw huisdier als het milieu.

Kortom, bij Yarrah kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige, gezonde voeding koopt voor uw hond, die bijdraagt aan zijn algehele gezondheid en welzijn.