• Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Gratis verzending boven de €30

Lekkere en gezonde snacks voor katten

Wil je je kat af en toe te verwennen met iets lekkers, maar niet dat hij last krijgt van overgewicht? Kies dan voor de volgende lekkere en gezonde snacks voor katten.

Verwennen met snacks

Het verwennen van je kat met snacks is leuk! Je ziet je kat genieten wanneer jij een snoepje verstopt of wanneer hij probeert zijn favoriete snack uit een voerspel te halen. Toch is het beter om je kat niet te vaak te verwennen met van die lekkere snacks. Veel snacks zijn calorierijk en bevatten kleurstoffen en suikers; ingrediënten die niet zo goed zijn voor je kat. Kijk daarom altijd goed naar de ingrediënten en de aanbevolen hoeveelheid op de verpakking.

kat eet een Yarrah kauwstaafje

Lekkere en gezonde snacks

Als je je kat toch zo nu en dan eens wilt belonen of verwennen, ga dan voor deze zuiver biologische snacks. Yarrah heeft twee varianten voor katten:

Biologische mini snack voor katten - dit zijn kleine graanvrije kattensnackjes die voor 97% bestaan uit biologisch vlees. De snacks bevatten zuivere ingrediënten, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. De snacks zitten in een handig hersluitbaar zakje.
Biologische kauwstaafjes voor katten - deze overheerlijke kauwstaafjes zijn echt snacks om je kat mee te verwennen. De kauwstaafjes bestaan uit biologische kip en MSC-vis; totaal bevat de snack voor 95% vlees. Ook deze snack bevat enkel zuivere ingrediënten en is vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. De staafjes kun je in zijn geheel geven of in kleinere stukjes breken voor meerdere keren plezier.

Beide snacks zijn geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens vanaf 6 weken tot senior katten.

Leuk weetje: De kauwstaafjes zijn gedroogd met de hitte van de generatoren die in de fabriek gebruikt worden bij de productie van andere producten. Een milieubewuste snack dus!

Alleen als traktatie

Bovengenoemde snacks zijn lekker en gezond, maar het is niet de bedoeling om je kat dagelijks meerdere keren te verwennen met dergelijke snacks. Hou het speciaal en zorg ervoor dat het een traktatie blijft voor je kat. Geef je kat bijvoorbeeld eens per week een snack of beloon goed gedrag (bijvoorbeeld tijdens het spelen) met iets lekkers. Op die manier voorkom je het risico op overgewicht.

Mens, dier en  natuur
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en informatie over Yarrah via onze blog.

Mijn hond is loops, wat nu?

Op deze pagina hebben we alles over loopsheid bij je hond voor je verzameld en je kunt ook tips vinden die kunnen helpen

Het verschil tussen "Biologisch" en "Natuurlijk" uitgelegd

De begrippen biologisch en natuurlijk worden vaak met elkaar verward, maar wat is het verschil?

Een pup opvoeden? Lees hier alles wat je nodig hebt en wat je moet weten

In dit artikel geven we je alle tips en tricks. Het opvoeden is een hele klus waar heel wat bij komt kijken.